Saç Rengi ve Saç Boyama yardım resimli

palanga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2006
26
0
86
Konya
arkadaslr röfleli saçlarıma gittim kızıl attırdım sonra 4 ay bekledım hıc bır ıslem yaptırmadım yıpranmaması ıcın..bu renk oldu aka aka turuncu ne yapayım ben?
gonlumde bal kopüğü var... olur mu yada ne yapayım

cnm ne kadar tatlı saçların var çok şirin rengi de çok hoş bence ama beğenmiyosan evet bence de kuaföre gitmelisin

canım gittim ....uclarda röfle kaldığı için bir önceki röflede de saçlarım yandığı ıcın kestırmıstım zaten.
kuaföre turuncu bakır ya da kzııllık her neyse ıstemedıgımı soyledıgım zaman bana ya acılacak dıyorlar ya da koyuya bayatacaksın dıyolar..
bunlar da benım ıstedıgım değil.
sadece fıkır soruyorum sızden

renginden memnun değilsen boyat bence yıpranmaz bişey olmaz 4 ay dinlendirmişsina.s

o zaman yapıcak bişi yok cnm evde kendin açıp yapıcaksn o zaman da saçların yıpranıcak ve bu hiç iyi olmıycak..saçına yazık

o bakırlıgın gıtmesı ıcın acık da bı renk olması ıcın neye bayatmalıyım sence? soruyorum cunku ben sacımı 10 yıldan sonra ılk defa boyattım. hep röflelıydı 10 yıldır. belkı keskın oldu bıraz benım ıcın.belkı ondan begenemedım.. ama begenemedım ıste

açmadan yapsınlar yapabildikleri kadar..allah allah saçının rengi çok da koyu değil ki !bilemedim CADIARZU

işte bende senın gıbı dusunuyorum...... herhalde dıyorum daha fazla para kazanmak ıcın mı boyle dıyolar anlamıyorum...

cok güzel sac rengin var .bosuna kasıyorsun kendını . madem yıpranmasını istemiyorsun . böyle kalsınn boyatmaaa. yıpranan yerleri kestirmedigin sürece sacın dinlenmesi diye bir şey olmaz.

şimdi benım sacım ne renk olmus?

Keşke birde normal röfleli halinin resmini koysaydın açık renk yada koyu renk boyat falanda diyebiliriz...Ya eğer o kuaför fazla para almak için öyle bir şey yaptı diyosan başka bir kuaförede sor :)

Benim bi tanıdıkla kuaföre gittik kız sürekli kızıl kullanıyodu sonra röfleye geçti ve kuaför bir şey sürdü ve kızılı kusturdu((onlar öyle diyormuş kızıl kustu falan))sonrada mis gibi röflesini yaptırdı kullanıyor şimdi...

yoğun küllüler var canım.onlarla boyatırsan turunculuk falan kalmaz diye düşünüyorum.majirelde 8.11 var.koyu sarı yoğun küllü diye geçiyor adı.ama sende sanki o kadar çok turunculuk yok gibi.8.1 bile yeterli olabilir eğer resimdeki gibi duruyorsa normalde de.
ben igora ile boyadım daha bugün saçım da kahve bakırdı ,6.1 kullandım bakırlıktan eser kalmadı.igora 8.1 de işine yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…