Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. yakında sözümüz olacak ama sizce söz yüzüğü mü yoksa tek taş mı takılmalı? bir de eğer tek taş takılırsa erkeğe bişey takılıyor mu yüzük olarak? fisfisfis
çok teşekkür ederim arkadaşlar ne zamandır kafamı kurcalıyodu :) tektaş taksam en iyisi olacak kendi de çok isterse söz yüzüğü alırız.ne zor şeymiş evlilik hazırlığı :)
biz söz de yaptık nişan da...hemen alyans taktık,ben çok istiyordum zaten,söz yüzüğü diye bişey de pek kalmadı artık,tek taş takınca da erkeğin parmağı boş kalıyor,bence en güzeli alyans,ben herkesin gözüne girsin diye koca bi alyans taktım eşime,fotosunu da eklemiştim alyanslarımız bölümünedelikafadulden
Sözde ince yüzükler takmıştık, nişanda alyans benzeri yüzükler aldık. Evlilik içinse daha süslü alyanslardan seçmeyi düşünüyorum. Tek taş bence sonradan alınabilir. Evlilik için alyanslar daha hoş ve anlamlı duruyor bence kızlar. :)