Yardım! Perdelerimi yıkadım, buruştu...

o6burin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2007
10
0
49
arkadaşlar boncuklu perdelerden diktirmiştim salonumun camı çok oyüzden perdeler çok fazla biraz rahat ederim dedim ilk defa yıkadım 30 derecede perde programında buruş buruş çıktı şok oldum ütülememe imkan yok çok büyükler buruş buruş astım salona giremiyorum sinirden tekrarmı yıkasam bilemedim ne yapabilirim yaardım lütfen.senağlamaklava:

Keşke hiç makinaya atmasaydın..
Elinde yakısaydın...

perdeni yaptırdığın yere bir sor bakalım neyi yanlış yapmışsın geri dönüşü var mı? sonra bir de kuru temizlemeciye sorabilirsin belki düzeltirler ama sormadan tekrar yıkama bence.

arkadaşım ben perdelerimi nemliyken ütünün buharıyla yerinde ütülüyorum ütüyü değdirmeden istersen bi dene

bence tekar yıka,sadece yumuşatıcı koy (deterjan koyma)
makinanın sıkma devrini en düşük ayara getir
ne uzun nede kısa ,orta ayarda bir program seç
ben olsam böyle yapardım

sağolun ben perdelerimi söktüm diktirdiğim yere götürdüm perdeci görünce ne oldu bunlara dedi bende anlattım bu şekilde buruşmaz dedi sonra dükkana aynı perdeden dikip koymuş bende tutup perdeyi açtım ondada kırışıklıklar var bu niye böyle dedim topun sonuda ondan dedi. neyse ben bunları istemiyorum al ne yaparsan yap dedim. bu perdeleri geri aldı üstüne fark vericem fransız danteli varmış ondan dikicek salıya çarşambaya getirecek inşallah onlarda problem yaşamam perdeler gelince yazarım tekrar.

yenisini problemsiz güle güle kulanınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…