!! Yardım! Oğlumda başağrısı ve ateş:((

esra8484

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
135
39
323
slm arkadaşlar oğlum 4.5 yaşında 1 aydır başının ağrıdığını sölüyor.ağrımadan 1 gün önce ateş ardından sabahlara kadar başağrısı ve sabahında da kusuyoruz sonra herşey bitiyor normale dönüyor.1 ayda 2 sefer oldu önce üstünde durmadım.ama 2 sefer olunca korktum açıkcası.c.tesi dr götürcem ama sizlerede danışmak istedim varmı böle durumla karşılaşan...

Merhaba, başını öne erdiği zaman yüzünde ağırlık hissi oluyor mu oluyorsa sinüzit olabilir. Yattığı zaman başını rahatça oynatabiliyor mu bu çok önemli. Bilinç davranış değişikliği var mı?

rengi çok soluk oluyor gözlerinin altı falan kızarıyor.sürekli masaj yapmamı istiyor...

Yakın zamanda başka bir enfeksiyon geçirdi mi? Orta kulak ilthabı, sinüzit gibi onlardan gelişen bi durum da olabilir. Etrafınızda şu an hastalık geçiren(verem gibi) birileri oldu mu? Çocukta kilo kaybı var mı? Bunlar önemli olan şeyler ancak en doğrusu en yakın zamanda çocuğun muayene edilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…