Yardım ! nişan kanaması, rahim açılması

santefe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
183
0
kızlar 40. haftamdayım dün sabah kontrolde 3 cm açılmam olduğu söylendi ve yeterince açılma olmamış diye beni eve yolladılar sancı ya da su gelmesi durumunda gelmemi söylediler. akşamında 9 gibi kahverengi hafif pembemsi bir akıntı gibi bir şey geldi, sanırım nişan kanaması. dün akşamdan beri ara ara gelmeye devam ediyor. hiç sancım yok. nişanın gelmesinden beri 14 saat geçti neredeyse en ufak sancı bile yok, ayrıca bu nişan kanaması ara ara devam mı eder ? başka bir şey mi acaba? :S

canım nişan kanamasından 1-2 gün sonra sancın gelir diye biliyorum. bugün yarın doğurursun inşallah. Allah sağlıkla sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin.

bence sabırlı ol acele etme yoksa gereksiz sezeryana alırlar seni.bebeğinin hareketlerini sürekli takip et.Allah kurtarsın

cnm bende aynı dertten muzdaribim 1 hafta geçti ve sancılarımda çok ama hala fazla açılma olmadığı için benide yolladılar bu cuma gitcem bakalım hayırlısı artık

Nişan kanamasından 1 hafta sonraya kadar süresi olduğunu biliyorum benimde son 5 günüm telaş etme sancılarını takip et :) hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah :)

10 nisan günü muayneye gittiğimde beni doğumhaneye yönlendirdiler, öğlen kızımı kucağıma aldım sezaryen doğum ile. açılmam aynı kalmıştı, bebeğim iriydi ve günüm geçmişti mecburen kesip biçtiler beni :KK43:

hayırlısı diyelim. allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah :)

10 nisan günü muayneye gittiğimde beni doğumhaneye yönlendirdiler, öğlen kızımı kucağıma aldım sezaryen doğum ile. açılmam aynı kalmıştı, bebeğim iriydi ve günüm geçmişti mecburen kesip biçtiler beni :KK43:

hayırlısı diyelim. allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah :)

tebrik ederim... allah bağışsalın bebişini... her türlü kötülükten korusun. sana da tez zamanda zımba gibi olmayı nasip etsin... bebişin sağlıkla gelmiş ya şükürler olsun... allah hepimize naisip etsin inşallah... sevgiler...

tebrik ederim... allah bağışsalın bebişini... her türlü kötülükten korusun. sana da tez zamanda zımba gibi olmayı nasip etsin... bebişin sağlıkla gelmiş ya şükürler olsun... allah hepimize naisip etsin inşallah... sevgiler...

çok teşekkür ederim inşallah. şükürler olsn tabi :) amin inşallah sağlıkla afiyetle bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallh.

X