Yardım lutfennnnn.........

sersez

viyola
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
12
0
36
Eskişehir
Kızlar bisi sorucam eşimle ben bebek yapmaya karar verdik... Temmuz 21 de regl oldum yumurtlama dönemimi bulmak için regly oldugum tarihten 14 gün sayarak birlikte olduk ... Fakat ben 28 günde bir regly olmuyorum... Su sıralar bacaklarım inanılmaz ağrı var ayakta duramıyorum göğüslerimde şişkinlik falan olmadı ama çok kaşınıyor...sürekli uyku Halim var... Bugün test yaptım negatif çıktı aslında sanırım erken test için ama bı umut iste:) şimdi ben nezaman test yapsam doğru sonucu alabilirim ... Duramıyorum yerimde ... Psikopat gibi oldum sürekli bebek seylerine bakıyorum:) gebe olup olmadığımı nezaman öğrenebilirim.? Lütfen cevap verin bu konularda pek bilgim yok... Cevaplarınızı bekliyorum:50:

kızlar bisi sorucam eşimle ben bebek yapmaya karar verdik... Temmuz 21 de regl oldum yumurtlama dönemimi bulmak için regly oldugum tarihten 14 gün sayarak birlikte olduk ... Fakat ben 28 günde bir regly olmuyorum... Su sıralar bacaklarım inanılmaz ağrı var ayakta duramıyorum göğüslerimde şişkinlik falan olmadı ama çok kaşınıyor...sürekli uyku halim var... Bugün test yaptım negatif çıktı aslında sanırım erken test için ama bı umut iste:) şimdi ben nezaman test yapsam doğru sonucu alabilirim ... Duramıyorum yerimde ... Psikopat gibi oldum sürekli bebek seylerine bakıyorum:) gebe olup olmadığımı nezaman öğrenebilirim.? Lütfen cevap verin bu konularda pek bilgim yok... Cevaplarınızı bekliyorum:50:

öncelikle merhaba.seninle aynı gün adet olmuşuz ve bizde bebek istiyoruz.ben 26 günde bir adet oluyorum buna rağmen gebeliğin belli olması için dahaca erken adetinin geçmesini beklemen lazım.ben ovulasyon testi aldım ama bişeye yaramadı bide erken gebelik testi aldım yarın onu uygulayacağım.sende adetine 5 gün kala yada 7 gün kala yapabilirsin erken gebelik testini eğer bekleyemiyorsan yada kan tahlili de sonuç verir yani şu anda gebeliğin idrardan asla belli olmaz keşke olsa:(((AYRICA HAMİLELİK BELİRTİLERİ SANDIĞIMIZ ÇOĞU ŞEY ASLINDA PSİKOLOJİK.AMA İNŞALLAH HAMİLESİNDİR...VE TABİ BENDE HAMİEYİMDİR VE İSTEYEN HERKES...

Son düzenleme:
Ama benim adetim düzensiz olduğu için nezaman olacağı belli olmuyor... Ozaman ben gecen ayinkini baz alarak testi yaparsam belli olur herhalde... cevap verdigin için teskkurederimm...umarım sende en kisa zamanda hamile kalırsın...

kolay hamile kalmak için ballı vitex için kızlar yumurtaları canlandırıyor awe cemre de satılıyor nette hayıt tohumu demek. ben bir de pre-seed hamileliği kolaylaştırıcı jel kullandım penis üzerine uygulamanız yeterli. ben içine sokmadım. buarada benim adet siklusum 32 günde bir idi.

Back