yardım lütfennnn

merhaba.
Bu sene bende bilgisayar programcılıgı seçtim. o da 2 senelik ama dgs ile 4 senelik muhendisliğe geçmeyi düşünüyorum 2 yıllık mezunlar önlisans 4 yıllık mezunlar lisans diploması alır kpss 2 senelik sorular daha kolay 4 senelikler biraz daha zor oluyo bildiğim kadarıyla lisans mezunu her zaman avantajlıdır ıs bulma konusunda vs. eger okudugun bölümde kendini geliştirirsen iyi iş imkanı bulabilirsin tavsiyem eğer 2 senelik okuyorsan direk kpss calısmaya basla imkan varsa dersaneye de git onlisans kpss 2 yılda bir oluyo sanırım devlet kurumunda calısmak istiyorsan en az 85 90 puan almalısın yoksa atanmak zor

Bazı sektörlerde ara elemana daha çok ihtiyaç oluyor, o zaman da önlisanslılar (teknikerler ) avantajlı oluyor, elektrik elektronik vb. gibi alanlar için çevremde ben bunu gördüm.

Yukarki mesajda genel olarak net açıklanmış, bir de şöyle bir avantajı var, yüksek lisans felan düşünüyorsanız 4 yıllık okumanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…