• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfennn :(

Lina_kus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
4
0
16
28
Herkese merhaba uzun bir süre uzaktan takip edip sonunda üye olanlardanım bende. Benim şöyle bir sıkıntım var arkadaşlar ben 12 yaşından beri düzenli adet olan biriyim evlendim değişmedi doğum yaptım 2. Ay itibariyle yeniden düzenli bir şekilde devam etti 2020 Nisan ayında mecburi bir kürtajım oldu tam 30. Gün yeniden düzenli bir şekilde olmaya devam etti. Şuanda anlam veremediğim bir durum içerisindeyim geçen ay 6 gün gecikmeden sonra önce pıhtı şeklinde sonra normal devam etti bu ay yine 6 gün gecikti ama ne gelen var ne giden gebelik olabilir mi diye evde idrar testi yaptım negatif bugün sağlık ocağına kan verdim sonuçları pazartesi günü alicam ama korkuyorum. :(( Çıkan sonuca göre pazartesi günü iyi bir kadın hastalıkları doktoruna gözükücem ama içim içimi yiyor Sizce sorun nedir gebelik olupta idrarda çıkmaması gibi bir olasılık var mıdır???

Herkese merhaba uzun bir süre uzaktan takip edip sonunda üye olanlardanım bende. Benim şöyle bir sıkıntım var arkadaşlar ben 12 yaşından beri düzenli adet olan biriyim evlendim değişmedi doğum yaptım 2. Ay itibariyle yeniden düzenli bir şekilde devam etti 2020 Nisan ayında mecburi bir kürtajım oldu tam 30. Gün yeniden düzenli bir şekilde olmaya devam etti. Şuanda anlam veremediğim bir durum içerisindeyim geçen ay 6 gün gecikmeden sonra önce pıhtı şeklinde sonra normal devam etti bu ay yine 6 gün gecikti ama ne gelen var ne giden gebelik olabilir mi diye evde idrar testi yaptım negatif bugün sağlık ocağına kan verdim sonuçları pazartesi günü alicam ama korkuyorum. :KK43:( Çıkan sonuca göre pazartesi günü iyi bir kadın hastalıkları doktoruna gözükücem ama içim içimi yiyor Sizce sorun nedir gebelik olupta idrarda çıkmaması gibi bir olasılık var mıdır???
Yasiniz kac menopoz falan olabilir belki

Canim cokta gencmissin eger hamilelik yoksa ki olsa testte cikardi kist falan olmasin insallah yinede onemli bir sey degildir bazen stres falanda boyle seylere yol acabilir diyorlar.
Bir gün kaldı ama zaman geçmiyor sanki bu arada çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :) inşallah kötü bişey çıkmaz..

Back