yardim lutfennn . 1 yildir doktor doktor geziyorum

pamuk06

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
16
1
6
Ankara
Mrb kizlar . 1 senelik evliyim ve gitmedigim doktor kalmadi . Rahim agzinda yara ve enfeksiyon var . Ilaclar fayda etmedi . Iliski sirasnda asiri derecede canim yaniyor ve kaciyorum artik . Nolur yardim edin .

Mrb kizlar . 1 senelik evliyim ve gitmedigim doktor kalmadi . Rahim agzinda yara ve enfeksiyon var . Ilaclar fayda etmedi . Iliski sirasnda asiri derecede canim yaniyor ve kaciyorum artik . Nolur yardim edin .

Sana yardımcı olmak isteridm canım ama bu konuda hiç bilgim yok :26:Neden ilaçlar etki etmiyor yanlış bir şey mi yapıyorsun? Acaba ilaç kullanırken ilişki yasağı konuyor mu? Doktor ne söylüyorsa harfiyen uymalısın. Yediklerine de dikkat et bitkisel tedavilere de bak netten. Bazen onlar ilaçlardan daha etkili oluyor.

Yarayi dondurttum ama nafile . Hic bi faydasini gormedim . Dediklerini uygualadm ama bi etkisi olmadi ve cocuk da istiyoruz olmuyo . Hersey bi yana iliski sirasinda sanki canimdan can cikiyo . Ne yapmam lazim bilemedim . Tahlillerimn hepsi temiz cikiyo ama enfeksiyonu ve yarayi kurutamiyoruz .

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun. bende haziranda evliliğimin 3 yılını doldurucam Allah ızın verırse ılk evlendıgım zaman bende de senın sıkayetlerın old tabı evlenıp hemen br ay sonra doktorda aldım solugu dr baktı rahım agzında yara var yaz sonu gel yakalım dedı dr da annemın dr u aynı zamnada aıle dostumuzdu fıtıl ve enfeksıyon ıcın antıbıyotık verdı bana kullandım harfıyen duzenlı ılıskı yasagı yok dedı ama bnm ıcın ılıskı ıskence dmektı.tabı ben baska dr a gıttım smear yaptı temız tahlıller temız muayne temız yok bole olmuyo dedım ucuncu dr a basvurdum artık sıkılmaya baslamıstım dr muayne ettı buarada muaynelerım berbat gecıodu sonra ultrasonla baktı sende yara falan yok ayrıca olsa bıle henuz dogum yapmamıs bayanlara yakma ıslemı degıl dondurmayı onerıyorum ben dedı ama psıkolojık olarak bende yara var dondurunca gecıcek dersen gel yapayım ama buna gercekten gerek yok cunku sende vajınısmus var ılıskı esnasında duydugun agrı acı yanma vs hep bundan muayne olurken bıle kasıosun kendını farkında degılsın dedı ve pskıyatrıse yonlendırdı benı.. sana bu yasadıklarımı yazıyorum yanlıs anlama sende de vajınısmus var demıyorum ama doktoruna bı danıs ya da netten vajınısmusu arastır vajınısmusu olanları ılıskıye gıremez dıye tanımlarlar ılk olarak ama ılıskıye gırebılen var ben kendı kenıdımı telkın ede ede gırdum esımle ılıskıye yınede agrım dayanlımaz oluyodu hatta suanda 24 haftalık hamıleyım tek korkum normal dogum yapamamak..umarım derdıne bı cozum bulursn buralardayım ben konusmak ıstersen

Anladim . Bebisin hayirli olsn allah isteyen herkeze nasip etsin . Ayni senn durumndayim suan evliligimn 1 ayindan itibaren suurekli doktor doktor geziyodum uc doktor gittim ama fayda etmedi . Bu arada tabi cocuk istedigimize soylemistim . Normal yolla hamile kalmamam ici hic bir engel yok dedi esindede sendede dedi . Onu gectim ama hani enfeksiyonu kurutamioruz tek sorun bu . Ve iliski esnasinda sanki etim kesilio . Dayanilmaz bi aci oluyo . Napicam bilmiorum enfeksiyon yarayi besledi icin aci oluyo diyolar ama elimden bisey gelmio .

bence alanında uzman bı doktor bul kendıne yanlıs anlama ama yaranı dondurdugun halde enfeksıyon acı agrı duyman olmaz aksıne yara dondurma ordakı enfeksıyonun tedavısınde kullanlan bı yontemdır benım bıldıgım kadarıyla sana bı daha doktora gıtmek zor gelır ama yaradan otrumu yksa vajınsmusmu yoksa bask bı sorun mu var bunu cozmelerı lazım oradakı yara enfeksıyonu kurutacak bı tedavı seklı ıllakı vardır..sakın moralını bozma hersey yoluna gırer ben artık umudumu kesmıstım cocuktan olmucak dıye kabul ettıgım bı doneme gırıyodum hatta test alıp yaptım sonuc pozıtf kanda gebelık testı pozıtıf ama salak bı sekılde yok olamaz dıye tekrarlıyodum kendıme Rabbım bı cıkıs kapısı mutlaka gosterıyor emın ol dualrım senınle

Canim annemde de vardi yaktirdi o . Dondurma degil de yaktirma daha etkiliymis masallah yillardir da bi sıkıntısi yok .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…