yardım lütfenn

sevgi84

aşkım oğlum beN...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
332
1
sağlık ocağının defalarca kaybetme dediği aşı kartımı kaybettim :sinifsinif:ne olucak kızlar yardım lütfen.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

korkmaa canım bende daha önce kaybettim.amann ne var bunda yaa zor geliyo sağlık ocağındakilerede ondan insanı kasıyorlar.kaybolması gayet normal.zaten orda hangi aşıları vurulduğuna dair bilgiler var.ama bi daha yenisini verdiklerinde keybetme :)

canım senin aşı kartının dışında kendi kayıt defterlerinede işliyorlar...telaşlanmaa.s

telaşlanma canım ya insanlık hali olur sende isteyerek kaybetmedin sonuçta birseyi ne kadar kaybetme dikkat et derlerse okadar bişey geliyo başına bişey olmaz canım bütün aşılarını kaydediyolar yeniden çıkartıyolar burdada bir arkadas kaybetti hiçte sorun yaşamadı hemen çıkardılar takma gülüm kafana olur böyle seyler....a.s.a.s.

canlarım benim içimi rahatlattınız yaa.iyi ki varsınız teşekkürler:dance::dance:

Bencede sağlık ocağına kaybettiğini söylersen hepsini yeni karta geçirip sana yeni aşı kartı çıkartıp verirler hayatım üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…