Merhaba 8 yaşında erkek kısır kedim var. Evlenmeden önce de vardı. Evlendim eşimin köyüne her sene gidiyoruz ancak götüremiyorum kedimi. Ailesi istemiyor sevmiyor kedileri. Her sene kendi annem babam bakıyorlardı. Onlarda yaşlılar bakmıyorlar artık. Neyse bu sene gitmed3n evvel bir arkadaş tavsiyesiyle kedi bakım evine bıraktım. 15 gün boyunca video attılar. Ancak her videoda kedim biraz daha kötü görünmeye başlamıştı. En sonunda bakan kişilerde kedinin durumunun iyi olmadığını söylediler. Kedimin normalde tuvalet alışkanlığı vardi hiç kumunun dışına yapmazdı fakat kedi bakım evinde hiç kuma yapmamış. Olduğu yere yaparmış kalkmazmiş. Ben normalde köyde 1 aydan önce dönemiyorum o yüzden kardeşim yeğenim kediyi ordan aldılar benim evime getirdiler ama kedi perisanmiş veterinere götürdüler. İdrar yeri şişmiş 10 gün kaldı orda serumlar ilaçlar daha iyi görünüyordu. Bende döndüm eve 20 gün sonra. Şimdi kedim normal gibi görünüyor ancak idrarını kuma yapan kedi kakasını olduğu yere yapıyor. Birde yani hissiz gibi öyle Yatar gibiyken bakıyorum kaka yapıyor. Eşim midesinden sorunlu kusuyor normalde ilaçlarla duruyor. Şimdi evin içinde kaka kokusu geliyor diye yemek yiyemiyor. Ben yaptığı yeri yıkıyorum siliyorum çamaşır suyu ile olmuyor olmuyor. Veterinerden sürekli yardım soruyorum o da yapılacak birsey yok dedi. Şaşırdım eşim kediyi bırak diye baskı yapıyor. Ne yapacağımı şasirdim