Sizin için söylemiyorum ama her aklına esen burda konu açar oldu kimse forum kurallarına uymuyor gerçekten
rica ediyorum.
bakın bakalım şimdiye kadar kaç konum var. önemli olmasa açmam. amblemi baskıda kullanmak için arıyoruz ve zamanımız kısıtlı, kendi imkanlarım yeterli olmadığı için yazıyorum.
Bu dertmi acaba
merhaba hanımlar. yardımınıza ihtiyacım var zira saatlerdir arıyorum bulamadım. siyah beyaz bir çizim vardı, genç bir kız aynaya bakıyor, önünde de siyah kedi var askılı elbise gibi duruyor. kedi sevmek için her zaman sebebimiz var gibi bişeyler yazıyordu. belkide başka şey yazıyordur da şu an ben hatırlayamıyorum, ama iyi şeyler yazıyordu. saatlerdir internet başında arıyorum. bulan gören bildirirse minnettar olucam hanımlar.
amblemi baskıda kullanmak istiyoruz ve zamanımız kısıtlı, lütfen konum bir süre burada kalsın. zira bulamadığım ve zamanımız kısıtlı olduğundan bizim için dert teşkil ediyor.
illa dert olması gerekmez ki, belki herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç vardır, acil olarak açılır.
Neden rencide edilir insanlar hiç anlamam...
*Konu sahibi gerçekten aradım bayağı ama bulamadım, hala da bakıyorum.
Umarım bulursunuz..
SevgilibenYAZ yardimci olabilmek icin biraz nette gezindim.
Link koymayi denedim. Umarim becerebildim.
Not: becerememisim
Eki Görüntüle 1951687
Acaba bu mudur?
Camda cizilimiydimalesef ki hayır. siyah beyaz çizme bir resimdi. genç bir kız çizilmiş kedi kızın vücudunu askılı bir bluz gibi kapsıyordu. kedilerle kadınlar arasındaki zerafeti anlatıyor gibiydi. siyah kedi kadını olduğundan da ince gösterdiği için hep bir sebebiniz var diye temsili anlatıyordu.
Hangi resimden bahsettiginizi anladim. Burada degil de kedi gruplarinda falan sorun. Yuzde bi milyon bilirler.
Camda cizilimiydi
linki açamadım tekrar gönderirmisiniz.http://2.bp.kadinlarkulubu.com/-bCV.../s1600/45395_497474936967172_1478431180_n.jpg
Merhaba bu mudur acaba ama ayna yok sanırım.
Fotoğrafı attım yukardalinki açamadım tekrar gönderirmisiniz.
Eki Görüntüle 1951711 Eklediğim link olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?