Yardım lütfen

SedaUmut

Buğlemim 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
1.550
4.266
32
Arkadaşlar merhaba bilen yazabilirmi acaba ben ÖSYM şifresini unuttum tercih yapacaktım üst üste denedim bu arada iptal oldu arasam verirler mi yoksa okula mı müracat etmem gerek ?

Arkadaşlar merhaba bilen yazabilirmi acaba ben ÖSYM şifresini unuttum tercih yapacaktım üst üste denedim bu arada iptal oldu arasam verirler mi yoksa okula mı müracat etmem gerek ?
Şifremi unuttum denediniz mi.Eger yine olmazsa okuldan alacaksınız 3 yada 5 lira diye biliyorum.

Bende sifremi unutmustum sinava girmeden once gizli sorudan buldum gizli sorunun cevabini unutmamisim ama sifremi unutmusum haha=)

Malesef istememe rağmen hiç bişey olmadı sağlık olsun dedim kpss başvuru yaptım ordada sansımı deneyeceğim bakalım ..

Nasıl olmadı tercihlerinizi mi doğru yapamadınız süreci tamamlamıştınız çünkü sizin adınıza üzüldüm ama birşey gerçekleşmiyorsa vardır bir hayr demek lazım bir sürü memur alımı olacakmış inşallah KPSS'de istediğinizi elde edersiniz.

Teşekkür ederim canım tercih oldu ama puan yetmedi olmadı .Aynen bende şansım varken düşündüm sınav girersem bir zarar gelmez eğer olursa benim için daha iyi olur diye düşündüm hayırlısı tabi hakkımızda tabii ...

Kaç puan almıştınız ? Sosyal hizmetlerin puanı çoktu bazı bölümler de kontenjanlı alıyor zaten. Olsaydı iyi olurdu ama belki de daha güzel kapılar açılacak sizin için, dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı...

Bu yıl bütün aöf puanları yükseldi kontenjan sınırı var zaten yüksek olan kontenjanda düştü bir sürü yerleşemeyen aday var aöf ye.

Bu yıl bütün aöf puanları yükseldi kontenjan sınırı var zaten yüksek olan kontenjanda düştü bir sürü yerleşemeyen aday var aöf ye.

Sevgili bulca internetten kayıt yaptıramıyorum sistem çok dolu diyorlar e kayıt yaptıramayaınca parayı da yatıramıyorum büroya da gidemiyorum nasıl yapıcaz sabahtan beri deniyorum tık yok

Kardeşim yaptı ön kayıtı.Yapamadınız mı hala.

Anca yapabildim yapar yapmaz ödeme sayfası çıktı dedim şubeye gitmekle filan uğraşmayım ama şimdi de dekont vermedi işten ancak fırsat buldum gidiyorum şu an büroya sizce işlemleri halledebilir miyim sanırım 5e kadar çalışıyorlar değil mi ? Çok geç kaldım

bulca bütün gün panik yaptım ama çok şükür yaptırdım kaydımı :))) 24 ekşmde kimliğimi alacakmışım yalnız sistemde sorun varmış kitaplarımı da alamadım ordakiler kitaplar çabuk bitiyor yarın tekrar gelin müsaitseniz dediler yarın erkenden gitmeyi düşünüyorum . Kardeşiniz ne durumda kayıt tamamlandı mı?

Ön kayıdı yaptı büroya gitmedi daha biraz işleri var.Kitap için sık sık gidin.Ögrenci kimliğini geç verirler ama artık sınavlarda götürülmesi zorunlu değil tabi yinede alın.

Ön kayıdı yaptı büroya gitmedi daha biraz işleri var.Kitap için sık sık gidin.Ögrenci kimliğini geç verirler ama artık sınavlarda götürülmesi zorunlu değil tabi yinede alın.

Kitap için yarın sabah gideceğim erkenden, zaten ordakiler çok ilgili kayıt için olanlara hemen öncelik tanıyorlar yardımcı oluyorlar birkaç tane de desk arkasında oturan memur haricinde genç çocuklar var onlar yönlendiriyorlar sanırım kitap verilmesini de onlar yapıyor işim erken biter diye düşünüyorum inşallah öyledir çünkü çalışıyorum da yetişmek zor oluyor kitapları da alsaydım daha iyi olacaktı tabii ama kaydı yaptık buna da şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…