Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar 9+1 günlük hamileyim ve 1 haftadır büyük abdestimi yapamıyorum baskı yapıyor ama anüste ağrı olduğu için yapamıyorum bu durumda napmak gerekiyo bilğisi olan varmı varsa lütfen bilğilendirebilirmi cevap veren herkese şimdiden çok teşekür ederim
Selam arkadaşlar 9+1 günlük hamileyim ve 1 haftadır büyük abdestimi yapamıyorum baskı yapıyor ama anüste ağrı olduğu için yapamıyorum bu durumda napmak gerekiyo bilğisi olan varmı varsa lütfen bilğilendirebilirmi cevap veren herkese şimdiden çok teşekür ederim
ağızdan 1 kaşık zeytinyağı ve anüse zeytinyağı sürerseniz kolaylaştıracaktır. kuru kayısı yiyip üstüne su içerseniz kolaylaşacaktır. yapana kadar katı şeyler yerine çorba gibi sulu şeyler yerseniz kolaylaşacaktır. gebe olduğunuz için başka bişey gelmiyor aklıma. yine de sorunu çözemezseniz bir doktorunuza danışın derim
Doktorunuzla görüştünüz mü? Hamilelerin kullanabileceği Duphalac diye bir şurup var, bana onu vermişti, çok faydasını görmüştüm. Doktorunuza sormadan kullanmayın ama.
Hamilelik olayında ne olur bilmiyorum ama kabızlık için diyet sırasında uyguladığım akşamdan 1 bardak suya 1 kuru kayısı 1 cevizi koyup beklettiğim sabah suyunu içtiğim ve yediğim bu işe yarıyor. Brokoliyi haşlayıp hafif zeytinyağı ve limonla yemek işe yarıyor. Bol acılı çiğ köfte acılı bulgur pilavı işe yarıyor.