Yardım lütfen;

Evlerdenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
2
0
1
34
Arkadaslar erkek arkadasimla ben istanbulda yasiyoruz. Ailesi de istanbulda fakat ankaralilar ve tüm sulalesi ankarada. Benim ailem ise adanada yasiyor. İstanbulda da erkek arkadasimla benim genis bi cevremiz var. Biz mayis sonu gibi nişan agustos sonu gibi düğün planliyoruz. Tabi bunlar tamamen bizim planimiz aileler tanisinca ne der ne olur bilinmez. Ailesi beni biliyor ve istemeye gidelim diye ısrar ediyorlar zaten. Fakat sıkıntı şu ikimiz de calisiyoruz. İsteme söz nişan bir arada mi ayri mi yapmak lazim. Ben açıkçası kabarik bi nisan elbisesi giymek istiyorum fakat ev için bu uygun olmaz. Git gel yapmamak için de isteme soz nisan bir arada olmasi lazim o zaman da istemeden hemen cik salona git çok komik olmaz mi? Bir de düğün sıkıntısı var tabi. 2 tane olacak gibi. Bunları düşündükçe vazgeçesim geliyor. Benim durumumda olup tecrube edenler var midir? Yada ne yapmam daha doğru olur ?

Soz nisan hepsini bir arada yapmak cok mantikli diger turlu cok ugrstirici helede uzak olunca ama siz salonda dusunuyorsaniz nisani soz ve isteme yapin ama bu seferde dugun gibi nisana hazirlancaksiniz agustosta dediginiz gibi iki dugun cok zor en guzeli siz kabarik nisanlik yerine kabarik gelinlik giyin hevesinizi oyle alin:)

Mantıklı ne zor işlermiş ya :)

Biz 2 düğün yaptık. Evet zor oluyor ama her iki şehirdekileri başka bir yere taşıyamayacağınızdan göre 2 düğün yaptık. Sizin aileniz de İstanbul'da mı? Şehirlerin birinde nikahı yapın birinde düğünü olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…