yardım lütfen

kurbi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
146
7
41
29 yaşıdayım 8 senelik evliyim 1 aydır eşimden ve kızımdan nefret eder hale geldim geceleri uyuyamıyorum sık kabuslar görüyorum ağlama krizlerim oluyor her gün kendimden ve çevremden nefret ediyorum evime girmek dahi istemiyorum tüm gün uyusam sanki yinede kendimi açamıyorum ama en önemlisi eşim ve kızım onların yüzüne tahammül edemiyorum çok sinirliyim asabiyim herşeyi krip dökmek istiyorum ağzımı açtığım anda çevremi kırıyorum telafisi olmayan şeyler söylüyorum sanki birinin elinde oyuncağım lütfen bana yardım edin

canım geçmiş olsun, kendini üzme yaşadıklarının çaresi var..acaba bir ayda aniden mi başladı yoksa önceki aylarda da biraz biraz var mıydı? hemen doktora git, sakın bekleme..Bu süreçte sana destek olabilecek insanlar varsa (hani kızınla ilgilenmek için vs) mutlaka çağır.

Bir sorunun olduğunu kabul etmişsin tebrik ederim öncelikle...Hemen doktora gitmelisin canım benim.Herkes gidiyor artık zaten Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı böyle söylediğim için bana da kızıyor olabilirsin ama İNAN BANA başka çaren yok.Hiç kimse tarafından yönetildiğini falan düşünmem açıkçası.Özellikle çook verici bir insansan eğer,tahammülün bitmiş olabilir.İyi haberlerini görmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…