Gelinlik Modelleri yardım lütfen

arzucan22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
6
0
86
Tekirdağ
arkadaşlar benim düğünüm kısmetse 15 eylül'de.acaba gelinlik seçimimi düğüne ne kadar kala yapmalıyım?bir de ramazanı beklemeli miyim acaba indirim olur mu?sizce ne yapmalıyım ya heyecandan hiçbirşeye karar veremiyorum:18:

Canım kısmet olursa bende ekim 5 'te nişanlanacağım, ama şuan için ramazandan sonra alışveriş düşünüyorum.. Ancak senin durum biraz daha ciddi :) sen bir an önce seçimlerine başlamalısın..

ramazandan sonra pek zamanın olmayabilir çünkü.. indirim derkende her türlü peşin alımlarda indirim var.. indirim bekleyelim diye düşünme.. ama yeni model bekliyeyim dersen ona lafım olmaz :)

Özel dikim için en az 2 aylık bir süre düşünün. Yani gelinlikçi ile anlaştıktan sonra 2 ay süreniz olsun, gelinliğin teslim tarihi de düğünden 1-2 hafta öncesi olsun. Şimdiden bakmaya başlayın siz. Sezonda indirim olmaz, sanmam...

valla böyle zamanlarda insanın aklından bin tane fikir geçiyor,birkaç yer ile görüştüm artık sezon sonuna kadar modeller değişmez dedi ama bence ben bir an evvel bakayım düğüne kadar ancak karar veririmSana da Allah kolaylık versin canım

haklısın minenes özel dikim de olabilir yani hiç aklımda hayal ettiğim bir model de yok o yüzden sizlerden akıl almak istedim.çok teşekkürler:)

canım benim 8 eylülde ve gittiğim gelinlikçiler ekim kasım siparişlerini yapıyolardı:18:
allahtan hazır modeli begenip aldım uğraşmıcam ama ramazanda kapalı agızla bu sıcakta dolanamassın ramazandan sonrada çoooook zor olur

bence bi an önce gelinlik bakmaya başla zaman çabuk geçiyo zaman geçerse bu sefer aceleden kafan karışır ne yapıcağını şaşırırsın almasan bile yavaş yavaş gelinlikçileri gez aklında bişey kalmasın

ayy kız deme öyle yaaiyice stres oldum valla ooy oy:18:

Arkadaslarin daha iki ay var acele etme mi diyor kuzum bu arkadaslarin bekar mi seni kaptirmak istemiyorlar galiba dikim olacaksa su an gec bile kalabilirsn stok alicam dersen de her zmn her model ellerinde bulunmuyor yurtdisindn gelenlerin ozellikle eger modelin gelmesi uzun surcekse 1beden fln oynuyorsa daraltma yapiyorlar modele ggore ztn gelimligi aldinmi ustune oturmasi icin ufak tailatlar gerekebilio onlar bi yapilio sonra bi de boyu icin tekrar gidio hazir bile alsan ayni gun alip cikman zor yani bence biran once bakmaya basla canim yukarda da arkadasin dedigi gibi erken olsn ama gec olmasin elin ayagna dolasip stress olma bi de bencede ve ramazanda zorlanisn hava da malum su bi hafta cikip dolas bence halledersin sonra kafan rahat gecsin zmanin

Hehe:)valla pek evlenmemi istemiyorlar valla dogru diyosun canim ben bakayim biran evvel hic kimseyi dinlemeden bu hafta halledeyim,koyarim evime durur

düğününe aslında pek birşey kalmamış bence bir an önce başla ama önce aklında bir gelinlik modeli var mı varsa onu araştır diktirmek istiyorsan da başlaman lazım yoksa aceleye gelir ben 5 ay önce başladım gelinlik bakmaya dikilmeye başlandı ama yavaş yavaş gidiyoruz ki ben yine karar değiştirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…