• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen..

sevgul85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
41
0
36
Aydın
arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim.2 gündür bembayaz akıntım var bugünde artık akıntı yapışkan yani jöle gibi oldu acaba bu yumurtlama döneminde olduğumumu gösteriyor..yoksa yumurtanın döllendiğinimi anlayamadımm :(

slm.. bugün adetinin kaçıncı günü ve kaç günde bir adet oluyorsun? akıntın yumurta akı gibi şeffaf beyaz renkte ve iki parmak arasına alınca uzuyorsa bir kaç güne yumurtlama günün demektir

slm canım bugün adet günümden itibaren yani başladığı günden itibaren sayarsak 17. günüm dün ve dünden önceki gün yumurta akı gibi akıntım vardı bugünde jöle kıvamında oldu o akıntı.adetimde 29 yada 30 günde bir geliyor.

bi de ben eski bir vajinusmus hastasıyım hamile kalmak için illede penisin hepsinin vajinaya girmesimi gerekir..

önemlı olan neyın ne kadar gırdıgı degıl sperm sperm kalıtesı yumurta ve yumurtanın kalıtesıdır canım benım hemen dus alma belının altınada yastık koy ıstersenn :34:

Back