• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

bonzaii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
24
0
36
kızlık zarı
arkadaşalr bende nişanlıyım önümüzdeki haziranın 11 evleniyorum
ama nişanlımın çok ısrarına dayanamayıp ilişkiye girdik ama kan gelmedi benim ondan öncesine hiç kimseyle dudak dudağa bile samimiyetim olmadı zaten 3 buçuk senedir hep onunlaydım suan 23 yaşındayım ve bu perşembe doktora gitmeyi düşünüyoruz çok korkuyorum acaba yırtıldıda biz mi fark etmedik bide muayane ne kadar tutarki bursada oturuyorum özele gitcem

Canım panik olmana gerek yok kolay yırtılan birşey değil zar.Muhtemelen ya tam ilişkiye giremediniz
ya da zarın esnektir bunu dr belirtir zaten.Muayene çok pahalı olacağını sanmıyorum eğer bir sağlık güvencen varsa.

nebileyim şimdi bu şey ilk defa başıma geliyo neden ben ki bide onlarda çarşaf gösterme diye hala daha salakça inanç varmış bu hafta gitcem işte hastaneye özele gitcem heralde 200 geçmez muayane dimi kızlar gerçi nişanlımla gitcem ama şimdi düğün üstü paramızda fazla kalmadı korkuyorum dua edin kızlar

200 ü bulmaz canım yaa hiçbir güvencen yoksa bile 100 tl yi geçeceğini sanmıyorum

nebileyim şimdi bu şey ilk defa başıma geliyo neden ben ki bide onlarda çarşaf gösterme diye hala daha salakça inanç varmış bu hafta gitcem işte hastaneye özele gitcem heralde 200 geçmez muayane dimi kızlar gerçi nişanlımla gitcem ama şimdi düğün üstü paramızda fazla kalmadı korkuyorum dua edin kızlar

Canım zaten sen nişanlınla birlikte olmuşsun o seni bildikten sonra başlasın adetlerine.. Senden bunu isteyebildiyse arkanda da dursun.. Benim karımın özeli desin göstermesin çarşaf falan..

Korkma sakın sonuçta düğüne de az kalmış, eminim stres vardır bide bunu ekleme kendine. Sonuçta eşin artık o senin. :16:

Bir de 200tl çok bile 50-60 anca tutar muayene ücreti özele gitmeyeceksen.

Aa bir de madem çarşaf gösterme adeti var da nişanlın neden önceden birlikte olmuş seninle,hadi o esnada bozulsaydı kızlık zarı ne olacaktı.

ne bileyim işte zaten öyle söylemesinden başak yol yok kızlar çok saçma ama gerçek gideyim de bi doktora hayırlısıyla bi geçse şu günler çok kötü bi durum siz siz olun evlenmeden ilişkiye girmeyin bi cahillik işte

peki kan gelseydi o carsaf meselesi olmayacakmiydi,nisanlinizla olmussunuz ama dr gidiyorsunuz o bilmiyor mu sizin baskasiyla olmadiginizi

bu devirde hala çarşaf göstermemi var!!!
kimseye hesap vermek zorunda değilsin, eşinle senin aranda özel o. çarşaf ne kadar iğrenç bişey..

güzelim sacmalama hem bişeyin yoktur esnektir hemdee muayene 50en fazlaa heryerde öyle. normal muayene öyle yani kızlık muayenesi daha ucuzdur hatta

Son düzenleme:
Back