yardım lütfen

Hullis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
124
11
arkadaşlar ben 2defa aşılama yaptırmıştım. 5 yıl önce falan geçen yılda tüp bebek yaptırdık .5 haftalıkken düşükle sonuçlandı. benim sormak istediğim sizce aşılama yaptırmalımıyım tüp bebek yaptıramıyoruz malum. bize de tüp bebeğe gerek yok demişlerdi zaten. ama evleneli 11 yıl oldu sizce zaman kaybımı aşılama

canım bence aşılama ile hiç uğraşma tüp bebeği tekrar dene sağlık karnen vamı canım

merhaba cnm bence vakit kaybetmaden tekrar tüp bebek yaptır aşılama zaman kaybı sağlıcakla kal...

merhaba cnm bence vakit kaybetmaden tekrar tüp bebek yaptır aşılama zaman kaybı sağlıcakla kal...

saol canım ama işte elden bir şey gelmiyor böyle beklemekte çok zor bir şeyler yapmak istiyorum çare arıyom işte tşkl

canım teşhisin ne ben rapor almadan anatoila tüp bebek merkzinde karnem ile başvurdum muayene oldum tüp merkezi raporu biz alırız dediler evrakları hazırlayacağız sadece

ben pukoluyum eşimde sperm hareket azlığı var sayıya bakılıyormuş harekete değil biraz şüpheli baktılar rapor için .ilk tüp bebeği de aşılama iğneleriyle yapmışlar rapora gerek kalmamış ama bunu başka doktorlardan öğrendik

zaten öyle de böylede bekliyceksin tüp bebek için bu arayı aşılamayla değerlendirebilirsin bi sakıncası yok maddi olarakta fazla zorlamıyo aşılama nasıl olsa, bence yaptır gitsin bakarsın tutar tüpe de gerek kalmaz nolacakki

tşkl doğru söylüyorsun bir karara varırız umarım

sağlık raporunun eşinle alakası yok ki, sen pkoslu isen yeterli bildiğim kadarıyla, kısırlık merkezi olan bir hastaneye müracaat edersen orada sana rapor çıkartıyorlar, kısırlık ya da tüp bebek merkezi olmayan yerde tüp bebek raporu çıkmaz sanırım daha önce aldığın rapor tüp bebek raporu değildi, aşılama dediğine göre.

canım teşhisin ne ben rapor almadan anatoila tüp bebek merkzinde karnem ile başvurdum muayene oldum tüp merkezi raporu biz alırız dediler evrakları hazırlayacağız sadece

Canım bende Konya dayım, Seluklu Tüp bebekte Nil Hanıma gittim geçen yıl hamilelik oldu stiresten düşük yaptım, Aralıkta Anatolıa da 3. denemeyi yaptırdık olmadı, Nisan için randevu aldım, Hakan hoca ya gidiyorum, ama transferi bülent bey yapmıştı, sende durum nedir?:teytey:

Tüp bebekle ilgili arkadaşların dediği gibi tekrar bir merkezle görüş bakalım.Rapor alma şansın varmıymış.

Eğer yoksa ve maddi olarak da yapamayacaksan aşılama dene derim ben.

En azından yumurtaların kontrollü büyür.Hem sperm sayınızda çok düşük değilmiş bakarsın tutar.

saol canım ilgin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…