İlk 10 dakika içindeki sonuç geçerlidir çok net bi pozitif hayırlı olsun. Kanla netleştirinHanımlar adeti tarihim 1hafta gecikti bugün test yaptım 2 çizgi net göründü sonra kaldırmıştım gün içinde şu baştaki sarı çizgiyi gördüm acaba test bozul olabilir mi? Görüntüyü ekledim bilen yardımcı olabilir mi?
Canım istersen bi test daha yap ama en doğru ve kesin çözümü kan testi vermek. Bende daha yeni 3 test yaptım hepsi çift çizgi çıktı(silik) ama bugün kan testi verdim sonuç negatifHanımlar adeti tarihim 1hafta gecikti bugün test yaptım 2 çizgi net göründü sonra kaldırmıştım gün içinde şu baştaki sarı çizgiyi gördüm acaba test bozul olabilir mi? Görüntüyü ekledim bilen yardımcı olabilir mi?
İlk çift çizgiydi sahurda yapmıştım bakmadım bidaha şimdi durunca sarı çizgi oluşmuş ptesi kan vericem hayırlısı olsun inşallahİlk 10 dakika içindeki sonuç geçerlidir çok net bi pozitif hayırlı olsun. Kanla netleştirin
Ptesi randevu aldım kan testi için şimdi böyle görünce de bi tedirgin oldum sorayım dedim başına gelen vardır diyeCanım istersen bi test daha yap ama en doğru ve kesin çözümü kan testi vermek. Bende daha yeni 3 test yaptım hepsi çift çizgi çıktı(silik) ama bugün kan testi verdim sonuç negatif
Vallahi bende sana yazarken kendi durumumu araştırdım nadirde olsa kan testinde de yanlışlık olabiliyormuş. Biraz daha bekliycem tekrar kan testi vericem bakalım hayırlısı inşallahPtesi randevu aldım kan testi için şimdi böyle görünce de bi tedirgin oldum sorayım dedim başına gelen vardır diye
Ptesi randevu aldım kan testi için şimdi böyle görünce de bi tedirgin oldum sorayım dedim başına gelen vardır diye
Çok teşekkür ederim, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim herkesi umduğuna kavuşursunVallahi bende sana yazarken kendi durumumu araştırdım nadirde olsa kan testinde de yanlışlık olabiliyormuş. Biraz daha bekliycem tekrar kan testi vericem bakalım hayırlısı inşallah
Ptesi yaptırınca haberdar edeceğimBu kadar net pozitif görmemiştim. Maşallah hayırlı olsunkan sonucunu bizimle de paylaşın lütfen
Amiiin inşallahÇok teşekkür ederim, inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim herkesi umduğuna kavuşursun
Size hangisi iyi gelecekse hakkınızda o olsun bazen belirsizlikler de tedirgin eder bişeyler netleşince çok daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorumAmiiin inşallahbenim bi evladım var çok şükür bu biraz süpriz oldu hala şok içindeyim çünkü çocuğum daha küçük yani ben bu duruma sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Psikolojik olarak biraz tuhafım. Yine de ilaç içmiyorum ne olur ne olmaz diye ama en kısa zamanda tekrar test vericem
Ay canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun bakalımSize hangisi iyi gelecekse hakkınızda o olsun bazen belirsizlikler de tedirgin eder bişeyler netleşince çok daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorum
Canım o durdukça oluyor. Yani testin yanlışlığıyla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben ovulasyon testlerimi atmıyordum günlerimi takip etmek için durdukça sararmaya başlıyordu. Sen hamilesin ve betan çok yüksek çıkıcak eminimPtesi yaptırınca haberdar edeceğim
İçime su serptiniz teşekkür ederimCanım o durdukça oluyor. Yani testin yanlışlığıyla alakası olduğunu sanmıyorum. Ben ovulasyon testlerimi atmıyordum günlerimi takip etmek için durdukça sararmaya başlıyordu. Sen hamilesin ve betan çok yüksek çıkıcak eminim
Beta hcg 9126 çıktıBu kadar net pozitif görmemiştim. Maşallah hayırlı olsunkan sonucunu bizimle de paylaşın lütfen
Sizi de Kasım anneleri grubuna uğurluyoruz hayırlı olsunBeta hcg 9126 çıktı
Maşallah, Allah kucağınızda göstersin inşallahBeta hcg 9126 çıktı
Ben söylemiştimBeta hcg 9126 çıktı
merhaba 5 mart hcg 54.8 6 mart 71.8 10 mart 583 cıktı az mı normal mi acaba hic anlamıyorum tedirgin oldum sonuclarımaBen söylemiştimAllah analı babalı büyütsün
Güzel canım 2günde bir vermen gerekiyordu sen tam düzenli yapmadığın için kafan karışmış.merhaba 5 mart hcg 54.8 6 mart 71.8 10 mart 583 cıktı az mı normal mi acaba hic anlamıyorum tedirgin oldum sonuclarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?