YARDIM LÜTFEN

adddax123

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
20
1
31
Merhaba bugün gebelik kan testi verdim, doktor pozitif çıkarsa gel birkaç bilgi girmem gerek ve kadın doğuma yönlendiririm dedi, ama ben gitmek istemiyorum kürtajı da özel bir yerde yaptıracağım gizlili için, gitmesem sorun olur mu sizce? kürtaj ile ilgili bilgisi olan da verebilir mi

Kan verdikten sonra gizlilik demeniz çok garip. Kan sonucunuz pozitif çıkarsa zaten sisteme düşecek. Aile hekimliğinden aranacaksınız bazı bilgiler için. Kayıt tutulması falan gerekiyor.

sisteme düşer gebe olduğunuz. kürtaj işlemi özelde olacağı için o kayıt tutulmaz ama gebeliğiniz nasıl ilerliyor diye aranırsın iki üç haftada bir. yani düşük yaptım diyebilirsin tabii bu da seçenek fakat istemiyorsanız korunma yöntemleri iyi araştırın derim.

ne için kayıt tutulacak, nasıl bilgiler alacaklar evli değilim çünkü
Hanımefendi gebelikler kayıt edilip takibe alınır nasıl ilerliyor diye. Kürtaj yaptıracaksanız bir hastanede yaptırın. Aile hekimliğine de kürtaj oldum diye bilgi verirsiniz sizi takip etmeyi bırakırlar.

Allaha sitem etmek istemiyorum ama yıllarca kucağımız boş kaldı, istemeyenlere verip,bizi bu şekilde çektiren yaradanın vardır bir bildigi diyorum.neden korunmuyorsun arkadaşım ,lütfen ya o kadar korunma yöntemi varken ne bu rahatlık,neyse olan olmuş tabi yukarıda arkadaşın dediği gibi Aile hekimliğine gidip sorumlu hemşireye kürtaj oldugunu söylersin...

kan testini özelde yaptıysan aile hekimliğinin sistemine düşmez.
Aile hekimliğine gidip kan testi yapmazsan kimse seni aramaz, arasalar bile gebelik yok falan dersin.

kan testini özelde yaptıysan aile hekimliğinin sistemine düşmez.
Aile hekimliğine gidip kan testi yapmazsan kimse seni aramaz, arasalar bile gebelik yok falan dersin.
Öyle olmuyor ben hamileyken özelde tedavi görüyordum sağlık ocağından aradılar gebelik varmış gelin bazı tetkikler yapılacak dediler kan idrar vs. sisteme her şey düşüyor artık.

ne için kayıt tutulacak, nasıl bilgiler alacaklar evli değilim çünkü
Gebelikte kalp atışı duyulmadan hastane aile hekimliğine gebelik bildirimi yapmıyor. Kalp atışı duyana kadar kimyasal gebelik, dış gebelik vs vs olabileceğinden ötürü sağlıklı bir gebelik olduğu anlaşılana kadar aile hekimliğine düşmüyor.

Öyle olmuyor ben hamileyken özelde tedavi görüyordum sağlık ocağından aradılar gebelik varmış gelin bazı tetkikler yapılacak dediler kan idrar vs. sisteme her şey düşüyor artık.
benim düşmedi mesela.
Devlette yaptığım test bile bazen düşmüyor nabıza hastane sitesinden bakıyorum sonuçlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…