YARDIM LÜTFEN

Gebelikte kalp atışı duyulmadan hastane aile hekimliğine gebelik bildirimi yapmıyor. Kalp atışı duyana kadar kimyasal gebelik, dış gebelik vs vs olabileceğinden ötürü sağlıklı bir gebelik olduğu anlaşılana kadar aile hekimliğine düşmüyor.
teşekkürler, aile hekimliğinde yaptırdım ben zaten ararlarsa kimyasal gebelik çıktı kürtaj olacağım derim?

kan testini özelde yaptıysan aile hekimliğinin sistemine düşmez.
Aile hekimliğine gidip kan testi yapmazsan kimse seni aramaz, arasalar bile gebelik yok falan dersin.
Evet ben de ozelde yaptirdim beni hic boyle arayan soran olmadi. İki haftaya kalp atisini dinlemek icin gidecegiz insallahh🤲🏻 Ama ben doktorumun ozel bir muayenehanesi var oraya gidiyorum. Oradan nasil sisteme dusecek de resmiyette gebe olarak gorunecegim?

kan testini özelde yaptıysan aile hekimliğinin sistemine düşmez.
Aile hekimliğine gidip kan testi yapmazsan kimse seni aramaz, arasalar bile gebelik yok falan dersin.
Ben ozel de kan verdim hepsi e nabız sisteminde görünüyor
Evet ben de ozelde yaptirdim beni hic boyle arayan soran olmadi. İki haftaya kalp atisini dinlemek icin gidecegiz insallahh🤲🏻 Ama ben doktorumun ozel bir muayenehanesi var oraya gidiyorum. Oradan nasil sisteme dusecek de resmiyette gebe olarak gorunecegim?
Benim doktorum 8. Haftada gebe diye sisteme girmiş, ertesi gün sağlık ocağı aradı. Ozelde o da

Merhaba bugün gebelik kan testi verdim, doktor pozitif çıkarsa gel birkaç bilgi girmem gerek ve kadın doğuma yönlendiririm dedi, ama ben gitmek istemiyorum kürtajı da özel bir yerde yaptıracağım gizlili için, gitmesem sorun olur mu sizce? kürtaj ile ilgili bilgisi olan da verebilir mi🙏
Sonucun çıktı mı peki hamile misin?

aile hekimliğine gidin ve hemşirenize gebeliğiniz hakkında bilgi verin işin doğrusu böyle olmalı. Hemşireler gebelik takibi yapmakla görevli.

kimyasal gebelikte kendi kendine düşük/yani kanama olur kürtaj olmuyor. rastgele şeyler söylemeyin bari.

Allaha sitem etmek istemiyorum ama yıllarca kucağımız boş kaldı, istemeyenlere verip,bizi bu şekilde çektiren yaradanın vardır bir bildigi diyorum.neden korunmuyorsun arkadaşım ,lütfen ya o kadar korunma yöntemi varken ne bu rahatlık,neyse olan olmuş tabi yukarıda arkadaşın dediği gibi Aile hekimliğine gidip sorumlu hemşireye kürtaj oldugunu söylersin...
Baskalarinin hamile kalmasi sizin bebek hakkinizdan tuketmiyor hanimefendi. Herkesin imtihani farkli sizin inanciniza gore. Yukarida yazmissiniz bir de bekar misin neden istemiyorsun diye, ben evliyken istememistim mesela. Sizce insanlari bu sekilde yargilayabilir misiniz?

teşekkürler, aile hekimliğinde yaptırdım ben zaten ararlarsa kimyasal gebelik çıktı kürtaj olacağım derim?
Kimyasal gebelikte kürtaj olmuyor canım. Kanamayla atılıyor. Düşük olursa da kanamayla atıyor ama gerektiği durumlarda parça kalırsa kürtaj yapılıyor. Senin kimyasal gebelik çıktı demen yeterli

X