• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhabalar ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim için büyük manevi değeri olan bir takı var. Çok acil İhtiyaç tan dolayı satmak zorundayım bunu yazarken bile çok üzülüyorum. :KK43: Onu bi süre sonra param oldugunda kuyumcudan tekrar alabilmem mümkün mü acaba bu konuda bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Merhabalar ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim için büyük manevi değeri olan bir takı var. Çok acil İhtiyaç tan dolayı satmak zorundayım bunu yazarken bile çok üzülüyorum. :KK43: Onu bi süre sonra param oldugunda kuyumcudan tekrar alabilmem mümkün mü acaba bu konuda bilginiz var mı?
Maddi değeri var mı
Tanıdık kuyumcu ya bunu anlatarak verebilirsin
Ya da tanıdığın seni anlayabilecek baska birine

Başta anlaşma yapman gerekiyor sanırım.
Çünkü takıları kırabiliyor kuyumcular alırken. Taşı varsa ya da ayarı belli belirsizse kırıp alıyorlar. Ben bunu gelip alcam dersen bekler.

bazı rehinciler oluyor. satış sebebiniz önemli. bir ihtiyaç içinse satmamanızı öneririm. yok bir hastalık veya sonu kötü bitecek bir ödeme sebebi ile satıyorsanız hiçbir şey insanın huzurundan ve mutluluğundan önemli değildir satılabilir.
dediğim gibi rehincilere bir danışın. muhakkak vardır çevrenizde.

Back
X