Yardım lütfen!! Rutubetle başım dertte

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
kızlar 15 yıldır aynı evde oturuyorum..
her yıl mutlaka her tarafı boya badana yaparım... evimin dört bir yanı da açık ve günaş alıyor...
ama ilk defa bu yıl evimde rutubet oldu...tavanlarım siyah siyah lekelendi ramazanın ortasında badana yapmıştım evim rezil gibi tavanlarım berbat ve üstelikte kokuyor...
ne yapmalıyım
yardım edin lütfen ablanıza....

vileda kovasına bolca çamaşır suyu ve birazda su koy.oto fırçaları varya onu kovanın içine daldır,rutubet olan yerleri fırçala.ama tavanı yaparken çok dikkat et,yavaş yavaş yap her tarafa çamaşır suyu sıçrıyor.. geçen sene aynı sorun bende de vardı ve bunu yaptım.kesin çözüm.bu sene başka yerler oldu ama geçen seneki yer olmadı..normalde rutubet hep dışarı kusar ama çamaşır suyu kullandığında hiç kusma olmuyor. kolay gelsin

aynı şey geçen sene benimde başıma geldi bende başkasının tavsiyesi üzerine şöyle yapmıştım gerçekten çok işe yaradı süprizzzzz
hiç su kullanmadan domestosu doğrudan kuru bezle rutubetli yere uyguladım anında tertemiz oluyo hem yerlerede akmıyo kuru olunca
senin tavandaymış koy merdiveni sil rahat rahat evin birazcık çamaşır suyu kokar ama camları açık bırak yaparken hemen gidiyo zaten
bu sene hiç olmadı benim çok şükür

çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim...
şimdi çok grip oldum iyilşir iyileşmez yapacağım inşallah
allah razı olsun...

kızlar bende yeni evliyim yaklaşık 5 ay olacak evim en üst kat çok fazla güneş görüyo evi komple tadilata soktuk düğünden önce evi baştan yarattık resmen
ama taşındıktan 2 ay sonra falan tavanlar mahvolmaya başladı banyomun tavanı smsiyah oldu yatak odamın tavanı yeşilimsi bi renk oldu
herşeyim yepyeni ama tavanlarım leş gibi eh artık benim psikoljimi siz düşünün..
dün mecburan tavanları tekrar boyattık inş bi daha olmaz ya
ama bu aralar çok duydum bu rutubet olaayını en azından yalnız değilim

Back