Yardım lütfen, otuzundan sonra üniversite olur mu?

Anadolu Üniversitesi. 9 eylül de basliyacakmis. 22 eylül arası diye okudum.Akademik takvim yayınlandı.Yinede siteden bakın.
Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ön kayıtları başlamış.
Birde istanbul üniversitesi açıköğretim var.
Siz hangi üniversite ve bölümü düşünüyorsunuz?

Üçünü de takip ediyorum :) gonlum hep anadolu universitesindeydi ama ataturk univ. Cocuk gelişimine kayit olacagim sanirim cunku sadece onda var sinavsiz 2. Universite, cocuk gelisimi. Esimin kizkardesi de anaokulu öğretmeni, birlikte birseyler yapmayi dusunuyoruz.

Üçünü de takip ediyorum :) gonlum hep anadolu universitesindeydi ama ataturk univ. Cocuk gelişimine kayit olacagim sanirim cunku sadece onda var sinavsiz 2. Universite, cocuk gelisimi. Esimin kizkardesi de anaokulu öğretmeni, birlikte birseyler yapmayi dusunuyoruz.
Anadolu Üniversitesi de açtı bu yıl ama ygs ile alıyor ilk yıl. 2.universite kapsamında almıyor. Seneye alır.
Erzurum on kayitlar başlamış. On kayıt yaptıran varmış.
Kpss dusunmuyorsunuz o zaman yoksa 4 yıla tamamlama gerekti.
Hayırlı olsun şimdiden.

Anadolu Üniversitesi de açtı bu yıl ama ygs ile alıyor ilk yıl. 2.universite kapsamında almıyor. Seneye alır.
Erzurum on kayitlar başlamış. On kayıt yaptıran varmış.
Kpss dusunmuyorsunuz o zaman yoksa 4 yıla tamamlama gerekti.
Hayırlı olsun şimdiden.

evet maalesef sınavsız açmamış bu sene, sadece atatürk üniversitesi açmış.
teşekkür ederim, görümcem kendi anaokulunu açmayı düşünüyor evlendikten sonra, gel birlikte yapalım diyor, o beni gazlıyor ben onu, bakalım ne olacak sonu :)

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Fen derslerine tabi olmamak kuzenimin işinin daha da kolaylaştıracak. Bizim zamanımızda bütün dersler puanımızı etkiliyordu. Şimdikiler daha şanslı sanırım. :)

Evet mutlaka :) Sadece başarılı olduğumuz alanlardan sınava girerek,o alanlardaki mesleklerdende tercih yapıyoruz.Oldukça iyi :)

36 yaşındayım çocuğum var ve öğretmenlik 2.sınıfa geçtim.O kadar güzel bir duygu ki anlatamam.Bir başarı hikayesi isimli konum var okursanız ne zor şartlarda bunu başardığımı görürsünüz.İsteyince yapılamayacak hiçbirşey yok.
Konunuza ulasamadim ama okumayi coooook isterim

X