T
tedil
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi tedil
önce yabancılık çekmen doğal, öyle bir an gelir ki içinden geldiği gibi canım, aşkım diyiverirsin.
herkes böle dio yerimseniben ama benim önceki ilişkimdede zaman geçmesine rağmen diemiodum demekki tam sevmiomuşsun demeyin alakası yok bende sorun varr :bbo: diemediğimden değil cümlenin ne tarafına yerleştirceğime karar veremiorummmmmmmmmm:uhm: ne tuafımm yhaaaaa:çok üzgünüm:
aynı sen benim gibiymişin valla canım
bende nişanlımla ilk başlar konuşurken ki hala da öyle
pek yakın konuşamam normal arkadaşı gibi kendisi rahatsız
bu durumdan ama zorlada olmaz canım...
içimden gelince söylüyorum zorla olmaz...
yapmak istesem de olmuyo yani ama ilk zamanlara göre çok çok iyi
zamanla oluyo canım merak etme
alışıyorsun olur yani inşallah...
herkes böle dio yerimseniben ama benim önceki ilişkimdede zaman geçmesine rağmen diemiodum demekki tam sevmiomuşsun demeyin alakası yok bende sorun varr :bbo: diemediğimden değil cümlenin ne tarafına yerleştirceğime karar veremiorummmmmmmmmm:uhm: ne tuafımm yhaaaaa:çok üzgünüm:
oyyyy:1hug:benden bidaha yokk diodum yani etrafımda hiçç yokk inş bende senin gibi gelişme gösterebilirimm :içelim:
walla tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır...
şuan sorun olmayabilir kızlar ama bi süre sonra adam tatlı dil cilve ve güler yüz isteyecektir...
bende hayatta kimseyle canın cicimli konuşamam tarzım değil ama kocama hayatta adıyla hitap etmedim.ona gelince iş değişiyo yani...,
napalım onlar böyle istiyo..
çevremden görüyorum her zaman ağır olmak gerekmiyo. tatlı dilinle canım cicimle eltim o kadar çapkın kaynımı tavladı walla....
ben bunun üzerine anladımki ilgi ve tatlı dil adamları elde tutmak için şart...
ama zamanla açılırsın..
belki şuan çok yakın göremediğinden olabilir...
işallah sende açılırsın...
Yazmazsam çatlarım.
Şimdi konunun başlığı aynen şu; "yardım lütfen kısmetim içinn hahahaahh" yani anlamadığım derdim var köşesinde, derdiniz olan bir konuya koyduğunuz başlıktı gülme efektlerinin ne anlama geldiğini anlamadım.
Geleyim konuya, neysen O sundur. Yani olmadığın biri gibi davranma bence.