yardım lütfen kısmetim içinn hahahaahh :p

T

tedil

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi tedil
mrb bayanlar direk olayı anlatcam 2buçuk yıla yakın kimseyle konuşumadım(sevgili olarak)şimdi karşımda çok düzgün anlayışlı biri var ama ben ilişkiye başlayıpta sonradan üzülmekten korkuorum!yani konuştuğum kişiyle ewleniim diorum ewlenilcek biri onunda niyeti ciddii bi kaç gündür konuşmalarıyla flan daha yakın bana ama ben(sadece buna değil)hiç bi zman canım cicim tatlım die konuşamıorummmmmm!normal arkadaşımla nasıl konuşuyorsam öle konuşuorummkafamçokkarıştıişte bi süre sonra oda beklicekkk eminim rahatsız olcakkk,hatta şimdiden sadece aklıma bişey takılıyor onu sormak için arıorum cvbımı alıp rahatlıyorum ona bile bozulduğunu belli ediofisfisfisben bu halimin farkında olup düzeltmek istesemde fazla beceremiorum!ona alışmaya başladım bile kaybetmek istemiorum kızlarrrrr bana azcıkk cilveli kız olmayı öğretsenizeeeeeeeeeeeeeee-tatlicadiarzukaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi tedil
canım henuz yenı tanışmışınız oyle hemen lüpppppppppp dıye niçin canım cicim aşkım diye konuşacaksın anlamadım...
ayrıca içinden nasıl gelıyorsa oyle davran...
yaoksa sırf canım cicim aşkım erkegım diye konuşursan sırtabılır...
o yuzden işi akışına bırak...
eminim bu ilişki sonunda hiç üzülmessin...
güzel bir beraberliğiniz olur...
seni beğendiğine göre ve çıktığınıza göre ayrıca nıyeti ciddi olduğuna göre cilve yapman yersız...
ayrıca kaybetmeme korkusu insana herşeyı yaptırır...
bırak o düşün seni kaybetmemeyı
şimdiden taviz vermeyın..

• Konu Sahibi tedil
Burdan nasıl öğretilecek ki :CüvCüv: bence boşver sevecekse böyle sevsin seni onun için değişmeye çalışma kaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi tedil
onun için değişmek istemiorumm:1rolleyes şikayette etmedi nie bölesin demedi açık açık ama ben rahatsızım bu dururmumdann!!!

• Konu Sahibi tedil
beni beğenen böyle beğenir :dilcikar:

• Konu Sahibi tedil
önce yabancılık çekmen doğal, öyle bir an gelir ki içinden geldiği gibi canım, aşkım diyiverirsin.

• Konu Sahibi tedil
önce yabancılık çekmen doğal, öyle bir an gelir ki içinden geldiği gibi canım, aşkım diyiverirsin.

herkes böle dio yerimseniben ama benim önceki ilişkimdede zaman geçmesine rağmen diemiodum demekki tam sevmiomuşsun demeyin alakası yok bende sorun varr :bbo: diemediğimden değil cümlenin ne tarafına yerleştirceğime karar veremiorummmmmmmmmm:uhm: ne tuafımm yhaaaaa:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi tedil

öyleyse yapın öyle canım, herkes aynı olamaz ya, karşındaki insanlara da seni olduğun gibi kabul etmek kalıyor bu durumda.a.s.

• Konu Sahibi tedil
aynı sen benim gibiymişin valla canım
bende nişanlımla ilk başlar konuşurken ki hala da öyle
pek yakın konuşamam normal arkadaşı gibi kendisi rahatsız
bu durumdan ama zorlada olmaz canım...
içimden gelince söylüyorum zorla olmaz...
yapmak istesem de olmuyo yani ama ilk zamanlara göre çok çok iyi
zamanla oluyo canım merak etme
alışıyorsun olur yani inşallah...

oyyyy:1hug:benden bidaha yokk diodum yani etrafımda hiçç yokk inş bende senin gibi gelişme gösterebilirimm :içelim:

Sims oyunu vardır bilmem bilir misin.
O oyunda da karakterler romantik olmayı öğrenebilmek için ayna karşısında prova yaparlar, sürekli konuşurlar, o geldi aklıma şimdi. kaydirigubbakcemile3

Bence sen hiç kasma kendini, kastıkça zaten o laflar emanet durur ağzında.
İçten gelmedikçe hiç söylenmemeli bence zaten.
Senin de tarzın böyle demek ki, sevgilinin de şikayeti yoksa sorun da yok zaten.
Herkes birbiriyle balım, böceeem, bebeeem diye konuşmuyor neticede, boşver.
Çok da kuruntu yapma kendine yani.

oyyyy:1hug:benden bidaha yokk diodum yani etrafımda hiçç yokk inş bende senin gibi gelişme gösterebilirimm :içelim:

canım işte bizimde kişilik böyle ne yapacan
ama yanında olunca daha bi iyi olur bence
telefonda bende senin gibiydim ilk başlar ama alışıyorsun...:1hug:
zamanla...

bence zamanla olacak şeyler bunlar
biraz sabret derim hemen olmaması daha güzel
ona güvendikten sonra sana sevgisini
hissetirdikten sonra
zaten sende dersin
ozaman cilvelide olursun hiç merak etme.

walla tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır...
şuan sorun olmayabilir kızlar ama bi süre sonra adam tatlı dil cilve ve güler yüz isteyecektir...
bende hayatta kimseyle canın cicimli konuşamam tarzım değil ama kocama hayatta adıyla hitap etmedim.ona gelince iş değişiyo yani...,
napalım onlar böyle istiyo..
çevremden görüyorum her zaman ağır olmak gerekmiyo. tatlı dilinle canım cicimle eltim o kadar çapkın kaynımı tavladı walla....
ben bunun üzerine anladımki ilgi ve tatlı dil adamları elde tutmak için şart...
ama zamanla açılırsın..
belki şuan çok yakın göremediğinden olabilir...
işallah sende açılırsın...

ne güldüm:)) bırak ya nasılsan öyle kabullensin..Sen böylesin evlendiğinde de her davranışını ve konuşmalarını değiştiremezsin ya bırak olduğun gibi sevsin..Hem kimi erkekler kızları denemek ister bak bana en baştan böyle cilveli konuşursan kimbilir benden önce neler yaptın kapiş ...İnsanları hemen tanıman mümkün değil..Eşler bile evli oldukları halde kimi zaman geliyor tanıyamadıklarını farkediyorlar

değilmiia.s.
bende seninle aynı düşüncede olduğum için derdimi sizlerle paylaştım teşekkür ederim çok güsel anlatmışsınızz:1hug:ya mesela beklemediği bir anda güsel bi söz yada msj atayım diorumm aklıma bişeyyy gelmiorrrrrrrr :1no2: hadii ablalarımm beni ve benim gibi olanlara birascıkk fikir verinn-tatlicadiarzu-

yeniden söylüyorum,ben kendimi onun için değiştirmeye çalışmıyorum!!!bunu bende istediğim için yardım istiyorum!ayrıca hak edene yapılır değilmi..!

doğru zaman geldi mi zaten içinden gelecektir doğru kişi olduğunu düşündüğünde..

Yazmazsam çatlarım.
Şimdi konunun başlığı aynen şu; "yardım lütfen kısmetim içinn hahahaahh " yani anlamadığım derdim var köşesinde, derdiniz olan bir konuya koyduğunuz başlıktı gülme efektlerinin ne anlama geldiğini anlamadım.
Geleyim konuya, neysen O sundur. Yani olmadığın biri gibi davranma bence.

dert olunca illa yaslaramı boğulmamız gerekiorrrr?!!!!çok saçma bi yaklaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…