yardım lütfen kısmetim içinn hahahaahh :p

Canım kendini zorlama bence cilveli olmak için...yeni bi ilişkide ilk başlarda senin gibi olmak daha iyidir bence çok cilveli olmaktansa :kahve:

ama erkekler herzaman cilveli hatunları severler...arada bi de gene de aşkım felan..ucundan tut hiç değilse kaydirigubbakcemile5

kasma ayol kendini, ne zaman içinden gelirse.. ben 1,5 sene sonra aşkım diyebildim sevgilime.. e diyemiyodum napim, ağzımdan çıkmıyodu.. artık diyorum ama çok sık diil yine de..

adamı tavladıysan artık cılve yapmana gerek yok ...

daha çıkmıyorsunuz sanırım.
çıkmadan canımlı konuşmana hiç gerek yok.
zamanla aşık oldukça, yüzüne baktığında içinden gelir öyle şeyler demek. :asigim:
kendini kasma, rahat ol.
canım, aşkım tarzı şeyleri sürekli söylemezsen daha değerli olur zaten bu kelimeler. yerimseniben

Demek ki bugune kadar hiç kimseyi yürekten sevmemişsin.İçinden kimseye oyle hitaplar kullanmak gelmemiş.bende senin gibiydim ama beni hiç haketmeyen en sonki sevgilimde "canım"derken cigerimi dısarı dısartacak gibiydim.Kurdugum cumleler bana yetmiyordu sevgimi ilan edebilmek icin.Kendimi paralayasım geliyordu.Ağlayamayan ben sulugözün teki olup cıkmıstım.Normalde hiç sevmem arkadaslara,aileme vs.canımlı cicimli hayatımlı birtanemli konusmayı.Oyle hitap eden oldu mu fitil bile olurum.fakat deli gibi sevdiginde kendiliginden akıyor hemde ne hitaplar bir bilsen.içinden gelene kadar soyleme bir şey.Zaten erkek milletine ne kadar kötüysen o kadar yaranırsın.

planlı olmazki zaten bu işler canımı nezaman diyim aşkımı nezaman diyim diye düşünürsen onu koyacak yer bulamssın dolaçlama gelilişir bu olay bazen birşey anlatır sende o arada "yok canım artık" dersin arada canımı demiş olursun :p

ıkıbucuk yıl hayatına kımse gırmemıs ve senınde kendıne gore korkuların var canım cıcım dememen gayet dogal..zaten yenı tanıdıgın bırıne bu tarz yaklasırsan samımıyetıne guvenmez zamana bırak herseyı ne cok sert ol ne cok yumusak ayrıca ben sevmıyorum oyle kızların erkek arkadaslarına canım cıcım demesını herseyın yerı ve zamanı var zamanı gelınce sende soylersın canım cıcım demek ısve naz anlamına gelmıyor kı canım bazı erkekler var hıc hoslanmaz bu tarz konusmalardan bazı kızların agzına da hıc yakısmaz yapmacık oldugu bellı olur sen ne zaman onu canın gıbı hıssedersen ne zaman askın gıbı gorup bıtane olarak kabul edersen o zaman kendı kendıne bu sozcuklerı soyleyeceksındır
korkularını anlıyorum ıkı bucuk yıl hayatına kımse gırmemıs bununda tereddutu var bunlar cok dogal umarım guzel seyler olur ve bıgun bu guzel ama anlamlı sozcuklerı soyledıgın gunlerı de yazarsın bıze:asigim:

cümlenin ne tarafına yerleştirceğime karar veremiorummmmmmmmmm:uhm: ne tuafımm yhaaaaa:çok üzgünüm:

çok güldüm ya :roflol:
boşver arkadaşım nereye yerleştireceğini araya bi yere sıkıştır alışırsın zamnla :)

Başlıktaki yardım lütfen kısmetim için kısmından sonraki o gülüş yani hahahahaaaah mı ne ya çok özür dülerim ama hem gülüyorum hemde çok sinir bozucu:) hep takılıyodu gözüme yazdım rahatladım,

Başlıktaki yardım lütfen kısmetim için kısmından sonraki o gülüş yani hahahahaaaah mı ne ya çok özür dülerim ama hem gülüyorum hemde çok sinir bozucu:) hep takılıyodu gözüme yazdım rahatladım,

mutlumusun şimdi?!!!!hadi sana bugünlük bu kadar mutluluk yeter..!sengözlerimebaksanab

mutlumusun şimdi?!!!!hadi sana bugünlük bu kadar mutluluk yeter..!sengözlerimebaksanab

Eyvah eyvah ayvah... Çok özür dilerim yaaa hakaten kırmak için yazmadım, böyle hem sinir olup hemde tutamayıp güldüğünüz şeyler olur ya onun için yani...
Çok utandım özür dilerim.

X