Gebeliğe Hazırlık YARDIM LÜTFEN kanda pıhtılaşma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım benimde homosisteinim 14 çıktı 2 düşük yaptım pıhtılaşmadan kaynaklı olduğu söylendi doktorum b12 düşük onun etkisi var diyip folactive verdi bunun içinde b12 var diye bende biraz araştırtım pıhtılaşma için metionin diyeti mi yapsam acaba

Canım naptın benimde aynı genlerimde pıhtılaşma bozukluğu var ve homosisteinim de 14 neler yaptın canım payalaşabilir misin

Hemosistein değerın yüksek canım. Sinir kaçtı tam hatırlamıyorum bakarım sonuçlara b1: kullanınca hemosısteın düşüyor. Bılgın olsun. Kan sulandırıcı iğneye başladın mı?

Hemosistein değerın yüksek canım. Sinir kaçtı tam hatırlamıyorum bakarım sonuçlara b1: kullanınca hemosısteın düşüyor. Bılgın olsun. Kan sulandırıcı iğneye başladın mı?
Hamileyseniz dr hemen iğneye başlatır bol su içmeyi ihmal etmeyin ve hareketli olmaya çalışın mümkünse

Merhaba sizde 3 gende heterozigot çıktı iğne kullanıcam sanırım bir sonraki gebelikte folik asit düşüklüğü de varmış 5 aydır kullandığım halde siz neler yaptınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı acaba?

Merhaba hangi genler bozuk çok sukur evladima kavuştum 1 aylik oldu bile igne dozunuzu belirlediler mi hangi şehirdesiniz

Ben Ankara da yaşıyorum evet edildi
Bende Ankarada yasuyorum ayni faktörlermiz bozuk eger özel poliklinige gitme ihtimaliniz varsa doktorumu önerebilirim hacettepe ozel devlet hepsini gezdim boşu boşuna 2 dusuk fazla yaptim dozu yanliş verdikleri için hangi semttesiniz

Gölbaşı siz? Olur tabi siz nereye gidiyorsunuz

Gölbaşı siz? Olur tabi siz nereye gidiyorsunuz
Ben yemimahalledeyim doktorum çukurambarda tam söğütözü metronun yaninda yda center var orda doç dr ümit korucuoğlu biraz pahali ama ignenin dozunu belirleyip kalp atisini dinledikten sonra devlete devam edersin ağır gelirse ben hemen karşida tobb hastanesinde dogum yaptim bu doktorda sezeryan oldum ne dogumda ne sonrasinda hic bir şikayetim olmadi doğumum çok guzeldi ki ben kan bile aldiramam güle oynaya girip ciktim ameliyattan

Çok teşekkür ederim bende İlk gebelik de müjde koyuncu ya gidiyordum.

Sizde hangi genlerde mutasyon çıktı bide heterozigot mu yoksa homozigot mu

Heterozigot benimde zaten mthfryi pihtilaşmadan bile saymiyorlarmiş tıpta doktorum oyle dedi
Bende heterozigotu çok önemsemiyorlar diye duydum homozigot da risk daha fazlaymış daha doğrusu genetik doktoru da söyledi heterozigot da 3 se homozigot sa8 9 dedi risko yüzden sıkıntı etme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…