Çok geçmiş olsun kan sulandirici igne dozunuz kaç acabaBenımde bu genler heterozigot çıktı
Hamilelik öncesi coraspin başladım
Hamilelikte kese gorunur gorunmez kan sulandırıcı iğne başlayacagını soyledı doktorum
Bunları biliyorum sadece
Bu arada bir dış gebelık geçirdim
Bir de 8 haftada kalp durması sonucu kurtaj oldum
Henuz başlanmadı canımÇok geçmiş olsun kan sulandirici igne dozunuz kaç acaba
Bi 0.6 bi 0m4 diyorlar zaten ama neye inanacagimi şaşırıyorumHenuz başlanmadı canım
Neye gore ne ayarlanacak hiç bilmiyorum
Şu an sadece coraspin kullaıyorum 100 mg
Kadın doğumcu mu ayarlyacak bunu yoksa perinatolog ya da hematoloji falan diyorlar ama bilmiyorum canımBi 0.6 bi 0m4 diyorlar zaten ama neye inanacagimi şaşırıyorum
Bence bir araştima hastanesinin kadin dogumuna git ve seni hematoloji bölümüne sevk etmelerini rica et canimHenuz başlanmadı canım
Neye gore ne ayarlanacak hiç bilmiyorum
Şu an sadece coraspin kullaıyorum 100 mg
Kadın doğumcu mu ayarlyacak bunu yoksa perinatolog ya da hematoloji falan diyorlar ama bilmiyorum canım
Benim de 3 düşüğum var arkadaşlar 71 kiloyum dr gebe kalir kalmaz igneyi vur dedi kilo başına 0.1 mg kullaniliyor yani 80 kg insan 0.4+0.4 kullanmalı ben o şekilde kullanacağım kismet olursabir de metionin diyetine başladim ve b vitamini aliyorum ve coraspin 100lükBence bir araştima hastanesinin kadin dogumuna git ve seni hematoloji bölümüne sevk etmelerini rica et canim
3 düşükten sonra mı ilk iğnenizBenim de 3 düşüğum var arkadaşlar 71 kiloyum dr gebe kalir kalmaz igneyi vur dedi kilo başına 0.1 mg kullaniliyor yani 80 kg insan 0.4+0.4 kullanmalı ben o şekilde kullanacağım kismet olursabir de metionin diyetine başladim ve b vitamini aliyorum ve coraspin 100lük
Daha önce hiç igne kullanmadım canım sadece coraspin kullanmıştım eğer kismet olursa ilk defa kullanacağım.Metionin diyeti de pıhtılaşmayı azaltiyor 1 hafta da bile etkisini gosteriyor gecen hafta mutfakta bıçakla elimi kestigimde kanımın aktığını gördüm uzun zamandır gormediğim bir göruntuydü biraz ağır bir diyet olduğu için bu hafta kendime izin vermiştim (diyetle ilgili) troid için tahlil yaptirdim sabah hemşire hnm kanımı zor aldı anliyorum ki bu diyeti hayatım boyunca uygulamam gerekecek bu kadar sert olmasa da proteine ve kükürtlü gidalara karşı biraz mesafeli olmak gerekiyor3 düşükten sonra mı ilk iğneniz
Anladım canım ben 62 kiloyum kilom çok yok 0,4 lük oksapar bide 100 lük coraspinDaha önce hiç igne kullanmadım canım sadece coraspin kullanmıştım eğer kismet olursa ilk defa kullanacağım.Metionin diyeti de pıhtılaşmayı azaltiyor 1 hafta da bile etkisini gosteriyor gecen hafta mutfakta bıçakla elimi kestigimde kanımın aktığını gördüm uzun zamandır gormediğim bir göruntuydü biraz ağır bir diyet olduğu için bu hafta kendime izin vermiştim (diyetle ilgili) troid için tahlil yaptirdim sabah hemşire hnm kanımı zor aldı anliyorum ki bu diyeti hayatım boyunca uygulamam gerekecek bu kadar sert olmasa da proteine ve kükürtlü gidalara karşı biraz mesafeli olmak gerekiyor
Canım sana tuhaf gelir belki ama dr'um (perinatolog) test istemedi zaten gördüğüm kadarıyla bu testleri her doktorun yorumlaması da farklı oluyor Hatta doz ayarlamaları bile farklı bana kiloma göre verecek ama ben yine de kismet olur da hamile kalirsam igneyi vurup önce hematoloğa gitmeyi düşünüyorum homosisteinimi ölçtürmek içinAnladım canım ben 62 kiloyum kilom çok yok 0,4 lük oksapar bide 100 lük coraspin
Senın kaç gende pıhtılaşma var
Yok canım tuhaf gelmedi çünkü benimde bir kaybım olduktan sonra doktor bir sonraki gebelıkte başlayacağız dedi genetik teste gerek yok dediCanım sana tuhaf gelir belki ama dr'um (perinatolog) test istemedi zaten gördüğüm kadarıyla bu testleri her doktorun yorumlaması da farklı oluyor Hatta doz ayarlamaları bile farklı bana kiloma göre verecek ama ben yine de kismet olur da hamile kalirsam igneyi vurup önce hematoloğa gitmeyi düşünüyorum homosisteinimi ölçtürmek için
Canım sana tuhaf gelir belki ama dr'um (perinatolog) test istemedi zaten gördüğüm kadarıyla bu testleri her doktorun yorumlaması da farklı oluyor Hatta doz ayarlamaları bile farklı bana kiloma göre verecek ama ben yine de kismet olur da hamile kalirsam igneyi vurup önce hematoloğa gitmeyi düşünüyorum homosisteinimi ölçtürmek için
Kizlar benim faktor v leiden mutasyonu var 95 kgyken bile 0.6 0.6 sabah aksam vurulmama ragmen düstü malesef artik yeni bir dra basladim bana 0.4 yeter dedi suan 80 kiloyum ve hamileyim henuz kalp atisini duymadim ama bakalim hayirlisiYok canım tuhaf gelmedi çünkü benimde bir kaybım olduktan sonra doktor bir sonraki gebelıkte başlayacağız dedi genetik teste gerek yok dedi
Ben her ıhtımale karşı yaptırdım o şekilde oğrendim pıhtılaşmam oldugunu
Doktorlar artık tedbir amaçlı yapıyor bunu sanırım
Geçmiş olsun canım ınşallah bu sağlıklı ilerlerKizlar benim faktor v leiden mutasyonu var 95 kgyken bile 0.6 0.6 sabah aksam vurulmama ragmen düstü malesef artik yeni bir dra basladim bana 0.4 yeter dedi suan 80 kiloyum ve hamileyim henuz kalp atisini duymadim ama bakalim hayirlisi
Hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canmKizlar benim faktor v leiden mutasyonu var 95 kgyken bile 0.6 0.6 sabah aksam vurulmama ragmen düstü malesef artik yeni bir dra basladim bana 0.4 yeter dedi suan 80 kiloyum ve hamileyim henuz kalp atisini duymadim ama bakalim hayirlisi
Evet canim kullaniyorum ayrica progestan kullaniyorum fitil olarak ben fazla geldigini dusunuyorum insallah bu sefer evladimi saglikla kucagima almak nasip olur.Geçmiş olsun canım ınşallah bu sağlıklı ilerler
Demekki ilkinde fazla mı gelmiş
Aspirin de kullanıyor musun
Evet canim gecen ayda kimyasal gebelik yaşamiştim suan bata göre 5+5 falan sanirim minik bir kese gorduk gecem hafta vu hafta kontrolüm var tekrar işte insallah bu sefer rabbim kismet eder anne olmayiHamileliğin hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin canm
Bu dördüncü gebeliği merhaba mi olcak
Kaç haftalıksın
Amin canım inşallahEvet canim kullaniyorum ayrica progestan kullaniyorum fitil olarak ben fazla geldigini dusunuyorum insallah bu sefer evladimi saglikla kucagima almak nasip olur.
Evet canim gecen ayda kimyasal gebelik yaşamiştim suan bata göre 5+5 falan sanirim minik bir kese gorduk gecem hafta vu hafta kontrolüm var tekrar işte insallah bu sefer rabbim kismet eder anne olmayi