Yardım lütfen, Hamilelikte ellerde kızarıklık.

Bende de oldu hamileyken ama östorejen kaynaklı genelde görülür hamilelikte yaygın yani
Hormonal dengesizlik düzelince geçiyor

Evet sadece elimin üzerinde kuru kuru böyle yara gibi oldu neredeyse, fotoğrafta açık çıktı bu görünenden biraz daha kızarık
Elnizde hafif bir kızarıklık var kurulduktan kaynaklı atopik döküntü tahrislemis.benim ellerimde egzama var kuruluk kanama çatlama böyle kizariklik ne ararsanız vardı. Hatta buraya konu açtım bazı tavsiyeler aldım bazisini denedim.biseye yaramadı bendede bulunduğun şehrin en iyi dermotologa gittim iki ay ne verdiyse krem denedim olmadı.hayat kalitem düşmüştü artık.inanin çare arıyordum dayanilacak gücüm kalmamıştı bu u çekmeyen anlamaz.allaha bin şükür çare buldum ve ellerim şua n çok iyi düzeldi.insalh sizde cm bulursunz.uruni merak edip sorarsanız özelden yazarım

Ayyy yazıyorum hemen, başka dermatoloğa da giderim danışırım ama çok merak ettim. Çok teşekkür ederim

Egzama olmasın? Benim ailemde de yaygın hastalık egzama,su değse bile açıyor. hele limona falan hiç dokunamiyorlar. Ablam mesela eline bol krem sürüp lateks eldiven takıyor,öyle geziyor egzaması azdiginda geçmiş olsun

Çok teşekkğr ederim. Gittiğim doktor da atopik dermatit dedi sanırım egzamaya benziyormuş bu hastalık da. Şimdi bir de covid oldum elimdeki sorun aklıma bile gelmiyor şuan. Allah herkesi hastalıktan korusun ablanıza da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…