• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen hala isme karar veremedik doğuma 3 gün kaldı :( çok yorum bklıyorum

elisamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
31
2
36
İstanbul
arkadaşlar perşembe doğum olacak ama isim hala kararsızız.ben bikaç gündür kuzey adına taktım eşimde kaan istiyo kaan efe yada kaan yanına başka bişey dio ama bende nedense kuzeye taktım kuzey nasıl sizce fiirlerinizi bekliyorum lütfen

tabi sizin bileceginiz bişey sizin için hangisi sıcak ve hoşunuza gidiyosa onu tercih edin:31:
ama bence kuzey daha sıcak geldi:ssz:
hayırlı dogumlar:nazar::nazar:

arkadaşlar perşembe doğum olacak ama isim hala kararsızız.ben bikaç gündür kuzey adına taktım eşimde kaan istiyo kaan efe yada kaan yanına başka bişey dio ama bende nedense kuzeye taktım kuzey nasıl sizce fiirlerinizi bekliyorum lütfen

canım hayırlı doğumlar Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde efe ismini koyucaz eğer erkek bebeğimiz olursa sonra yanına bir isim daha bulalım dedik o arada televizyonda kaan ismi geçti kaan efe olsun dedik bence çok güzel iki isim anlamları çok güzel

Selam canim,
Ben 37 haftalik hamileyim ve bir kizim olacak , ama bana bebegm daha cok kucukken yeniyken erkek demislerdi ' bizde esimle hic dusunmeden Kuzey koyacaktik . Kuzey cok guzel bir isim bence esinide ikna et onu koyun bence ! Ben iki isim istemiyordum ama iki isim istyrsan kaan da koyabilrsn Oda guzel ama cok kiside var. Siz bilirsinz:16: :emir_bebek: Insallah bebisini sagsglm alirsnn kucaginnaaa.. Cnm. :nazar:

bende 22 haftalık hamileyim kesinlikle oğlum olacak,öyle hissediyorum diyordum ama benim küçük meleğim kızmış, bende yana döne isim arıyorumm ama bulamıyorumm içime hiçbiri sinmiyor.oğlum olsaydı eğer kesinlikle eymen koyacaktım. çok asil eymen kaan da koyabılırsın =))

Back