- 8 Ekim 2018
- 27
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Ailem huzurum
-
Adet gününü bekle gelmezse tekrar test yap cnm
Merhaba aynı seyi yaşıyoruz :) tek fark biz bir yildir deniyoruz olmuyor maalesef. Ama bu ay geciktim 5 gun sen baktı mi hamişmisin :)arkadaslar Merhaba! Korunmayı bıraktım 1 ay oldu eşimle ilk iliskimiz eylul 28 adet bitiminin ertesi günü oldu bi hafta sonra kasiklarimda şişme belime vuran agri ve dünden bugün öğlene kadar süren su gibi akıntım oldu adetime 3 gün var en geç persembe olucam günüme göre test aldım yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Merhaba! Cnmmm ptesi kan testi vermiştim çok çok yeni hamilesinde diyemem değilsin de diyemem dedi doktor yarın tekrar muayene ye gidicem tekrar kan falan belli olcak Canm bakalım hayırlısı olsun ama suan da da adetim oda ayrı bişe bu gün adetimin 5. Günü İnan ne olduğundan bnde hiç bişe anlamadımMerhaba aynı seyi yaşıyoruz :) tek fark biz bir yildir deniyoruz olmuyor maalesef. Ama bu ay geciktim 5 gun sen baktı mi hamişmisin :)
İnsallah hamilesindir canım. Ben bugun adet oldum. Ne yaptıysam olmuyor artık umudunu kaybediyorum.Merhaba! Cnmmm ptesi kan testi vermiştim çok çok yeni hamilesinde diyemem değilsin de diyemem dedi doktor yarın tekrar muayene ye gidicem tekrar kan falan belli olcak Canm bakalım hayırlısı olsun ama suan da da adetim oda ayrı bişe bu gün adetimin 5. Günü İnan ne olduğundan bnde hiç bişe anlamadım
Değilmişim Canm haftaya yine istedi doktor ilk ölçümde 7.80 di bu gün 6 ya düşmüş bnm de yok canmmm hayırlısı olsun psikolojim bozuldu artıkİnsallah hamilesindir canım. Ben bugun adet oldum. Ne yaptıysam olmuyor artık umudunu kaybediyorum.
Değilmişim Canm haftaya yine istedi doktor ilk ölçümde 7.80 di bu gün 6 ya düşmüş bnm de yok canmmm hayırlısı olsun psikolojim bozuldu artık
Aynen cnmmm hayırlısı bakalimKimyasal gebelik geciriyo olabilirsin canim. 5in üstümdeyse deger hamilesin. Ama dusuyosa ve kanaman varsa kimyasal olabilir. Bende ogrendigim gun kanamam basladi. 40la ogrendim 70leri gördm saglikli ilerlemiyo dendi kanamayla duscek dendi ve oylede oldu. Hayirlisi olsun hakkimizda
Çok erken canmm umutlanmani istememMerhaba arkadaşlar. Biz yumurtlama gününde ilişkide bulunduk ve bende bazı değişiklikler var fakat anlayamadım. Adetime şu an 8 gün var ve bende son 3 gündür kasık ve bel ağrısı, sık idrara çıkma( geceleri özellikle), peynirimsi vajinal akıntı ve karnımın sağ kısmında seğirme var. Bunları daha önce hiç yaşamadım. Lütfen bir fikir verin kızlar...
Teşekkürler cnm beklicem o zamanÇok erken canmm umutlanmani istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?