• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen gebelik belirtileri

Ailem huzurum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
27
2
1
33
arkadaslar Merhaba! Korunmayı bıraktım 1 ay oldu eşimle ilk iliskimiz eylul 28 adet bitiminin ertesi günü oldu bi hafta sonra kasiklarimda şişme belime vuran agri ve dünden bugün öğlene kadar süren su gibi akıntım oldu adetime 3 gün var en geç persembe olucam günüme göre test aldım yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım yardım edin lütfen

arkadaslar Merhaba! Korunmayı bıraktım 1 ay oldu eşimle ilk iliskimiz eylul 28 adet bitiminin ertesi günü oldu bi hafta sonra kasiklarimda şişme belime vuran agri ve dünden bugün öğlene kadar süren su gibi akıntım oldu adetime 3 gün var en geç persembe olucam günüme göre test aldım yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Merhaba aynı seyi yaşıyoruz :) tek fark biz bir yildir deniyoruz olmuyor maalesef. Ama bu ay geciktim 5 gun sen baktı mi hamişmisin :)

Merhabalar aranıza yeni katıldım :) ben de bazı belirtileri yaşıyorum fakat daha günüme var test yaptım negatif çıktı doktora gitmeye korkuyorum ne zaman yaparsam kesin sonucu alırım

Ovulasyon gününüze denk gelmişse. Olabilir. Ama onun dışındaki belirtiler adet belirtisi olabilir. Bende spiral vardı çıkardı. 7 ay denedik daha doğrusu artik serbest akışına. Sonra burda sağolsun bir arkadaş ovulasyon deyince hesapladık ve o güne getirdim ve Rabbim kısmet etti. Adetimiz duzenlimi ve kaç günde bir adet oluyorsunuz

Merhaba aynı seyi yaşıyoruz :) tek fark biz bir yildir deniyoruz olmuyor maalesef. Ama bu ay geciktim 5 gun sen baktı mi hamişmisin :)
Merhaba! Cnmmm ptesi kan testi vermiştim çok çok yeni hamilesinde diyemem değilsin de diyemem dedi doktor yarın tekrar muayene ye gidicem tekrar kan falan belli olcak Canm bakalım hayırlısı olsun ama suan da da adetim oda ayrı bişe bu gün adetimin 5. Günü İnan ne olduğundan bnde hiç bişe anlamadım

Merhaba! Cnmmm ptesi kan testi vermiştim çok çok yeni hamilesinde diyemem değilsin de diyemem dedi doktor yarın tekrar muayene ye gidicem tekrar kan falan belli olcak Canm bakalım hayırlısı olsun ama suan da da adetim oda ayrı bişe bu gün adetimin 5. Günü İnan ne olduğundan bnde hiç bişe anlamadım
İnsallah hamilesindir canım. Ben bugun adet oldum. Ne yaptıysam olmuyor artık umudunu kaybediyorum.

Değilmişim Canm haftaya yine istedi doktor ilk ölçümde 7.80 di bu gün 6 ya düşmüş bnm de yok canmmm hayırlısı olsun psikolojim bozuldu artık

Kimyasal gebelik geciriyo olabilirsin canim. 5in üstümdeyse deger hamilesin. Ama dusuyosa ve kanaman varsa kimyasal olabilir. Bende ogrendigim gun kanamam basladi. 40la ogrendim 70leri gördm saglikli ilerlemiyo dendi kanamayla duscek dendi ve oylede oldu. Hayirlisi olsun hakkimizda

Kimyasal gebelik geciriyo olabilirsin canim. 5in üstümdeyse deger hamilesin. Ama dusuyosa ve kanaman varsa kimyasal olabilir. Bende ogrendigim gun kanamam basladi. 40la ogrendim 70leri gördm saglikli ilerlemiyo dendi kanamayla duscek dendi ve oylede oldu. Hayirlisi olsun hakkimizda
Aynen cnmmm hayırlısı bakalim

Merhaba arkadaşlar. Biz yumurtlama gününde ilişkide bulunduk ve bende bazı değişiklikler var fakat anlayamadım. Adetime şu an 8 gün var ve bende son 3 gündür kasık ve bel ağrısı, sık idrara çıkma( geceleri özellikle), peynirimsi vajinal akıntı ve karnımın sağ kısmında seğirme var. Bunları daha önce hiç yaşamadım. Lütfen bir fikir verin kızlar...

Merhaba arkadaşlar. Biz yumurtlama gününde ilişkide bulunduk ve bende bazı değişiklikler var fakat anlayamadım. Adetime şu an 8 gün var ve bende son 3 gündür kasık ve bel ağrısı, sık idrara çıkma( geceleri özellikle), peynirimsi vajinal akıntı ve karnımın sağ kısmında seğirme var. Bunları daha önce hiç yaşamadım. Lütfen bir fikir verin kızlar...
Çok erken canmm umutlanmani istemem

selam kizlar
Bende 10 aydir bebek istiyorum fakat olmuyor. Doktora gittik yumurtalik ve rahimde sknti gormedi. Ama normalde benim yumurtlama gunum bellidir adetim 37 gunu buldugu icin 18. Ve 19. Gunlerde yumurtlarim ve cok kez bunu testlerle de kontrol ettim. Doktora gittigimde 19. Gunum olmasina ragmen doktorum yumurtlaman gecmis bitmis dedi tuttuysa tutmustur dedi. Bencede dogru cunku ilk defa bu ay adetimden 1 hafta sonra yumurtlama akintim gelmisti. Ama 10 m bi tane de yumurtam oldugunu soyledi. Testler verd bize o testleri yaptiracagiz. Suan 24. Gunum ve Bat 12 aralik. Ama sanki bu sefer tuhaf bir his var mesela sag kasigimda bazen boyle icten büzüşüyomuş çekiliyomış gibi hissediyorum farkli seylerde hissediyorum ama bu zamana kaar da kafamda hep kurdugum icin kan testi yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum kendimi inandirmak istemiyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Özel dönemleri eşimle iyi geçirdiğimiz düşünüyorum 4aydır deniyoruz şuana kadar bişey olmadı ancak suanda yaklaşık adetime 1hafta kala önce inanılmaz bir bel ağrısı ayaklarıma kadar vuran kasıklarım da batma ve tek taraflı ağrı olması beni merak ettirmiyor değil şuan bel ağrısından kıvranıyorum mesala iştahlıyımda biraz başka bi şey yok inşallah 5gün sonra kırmızıları görmem:(

Aynen bende de aynı durumlar mevcut ya 2 yıldır evliyim ve pcos var bende çok ilaç denedim olmadı en son zayıflamaya ve vitamin ilaçları kullandım adetime 8 gün var bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hafif mide bulantısı var aslında kendimi de kandırmak istemiyorum ve adetimin 16. Günü de duphaston diye bir ilaç kullanıyorum hayırlısı bakalım haftaya adet olmazsam inşallah test yapıp buraya tekrar dönecem dualarınızı bekliyorum meleklerrr

Back