E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
merhaba kızlar 4+5 haftalık hamileyim geçen yıl bu zamanlarda 6 haftalık düşük yapmıştım bu yüzden bu hamileliğimde çok tedirginim.3 gündür gögüslerimin hamileliğn başındaki haline göre daha küçüldüğünü farkettim uçlarıda önceden çok acıyordu dokununca şimdi pek acımıyor ama göğüslerimde yinede ağrı var. bu arada progestanda kullanıtyorum.dün gece internette bebek canlılığını yitirince gebelik belirtilerinde gerileme olur diye bir şey ojkudum ve moralim çok bozuldu doktorumda yırtdışında olduğunda onada ulaşamıyorum çok korkuyorum yardım lütfen
canım ya seninle aynı durumdayız bende geçen yıl bu zamanlar hamileydim bebeğim karnımda öldü
bende bugün aynı şeyleri düşünüyordum bugün mide bulantım azaladı ikide bir wc e gidiyorum kahverengi akıntım felan varmı diye
bende çok korkuyorum
sağol iyiki konuyu açmışın içim rahatladı
bide bugün kasıklarımda batma var ara ara neden acaba bilen varmı
merhaba kızlar 4+5 haftalık hamileyim geçen yıl bu zamanlarda 6 haftalık düşük yapmıştım bu yüzden bu hamileliğimde çok tedirginim.3 gündür gögüslerimin hamileliğn başındaki haline göre daha küçüldüğünü farkettim uçlarıda önceden çok acıyordu dokununca şimdi pek acımıyor ama göğüslerimde yinede ağrı var. Bu arada progestanda kullanıtyorum.dün gece internette bebek canlılığını yitirince gebelik belirtilerinde gerileme olur diye bir şey ojkudum ve moralim çok bozuldu doktorumda yırtdışında olduğunda onada ulaşamıyorum çok korkuyorum yardım lütfen
merhaba kızlar 4+5 haftalık hamileyim geçen yıl bu zamanlarda 6 haftalık düşük yapmıştım bu yüzden bu hamileliğimde çok tedirginim.3 gündür gögüslerimin hamileliğn başındaki haline göre daha küçüldüğünü farkettim uçlarıda önceden çok acıyordu dokununca şimdi pek acımıyor ama göğüslerimde yinede ağrı var. bu arada progestanda kullanıtyorum.dün gece internette bebek canlılığını yitirince gebelik belirtilerinde gerileme olur diye bir şey ojkudum ve moralim çok bozuldu doktorumda yırtdışında olduğunda onada ulaşamıyorum çok korkuyorum yardım lütfen
slm kızlar ben maley 1 aylık gebeyim daha önce 2 düşük yaptım kanımda pırtılaşma var ve şu anda kasıklarım da agrı var benim gibi olan varmı aranızda cok korkuyorum normalmi yoksa bunlar bebek düşmesin diye ilaçta kulanıyorumArkadaşlar hiç hamile kalmamış biri olarak konuşuyorum ama yazdıklarınızı okuyunca kendimi tutamadım. Stresli bir dönemdesiniz ve bu çok doğal ama lütfen bunu en aza indirmeye çalışın bebeklerinizi düşünerek. Allah korusun onlara bir zarar gelebilir. Hale egecim için rahat değilse başka bir doktora görün canım kendi doktorun geldiğinde de onu durumdan haberdar edersin. Bu şekilde için rahat eder. Umutyarencim bu kasıklardaki batma çoğu arkadasımda var ama sen de merak ediyorsan doktoruna sor fakat ben normal diye biliyorum yine de seni yanlış yönlendirmiş olmayayım en iyisine doktorun karar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?