Yardım lütfen! Doğum sonrası cilt lekeleri için önerileriniz neler?

giovinetta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
222
9
46
Diğer
Doğumdan önce elmacık kemiklerimde çok küçücük güneş lekeleri vardı. Çok farkedilmiyordu, sadece cilt analizinde görünüyordu. Hamileliğimde hiç başka lekem olmadı ama sadece oradaki lekeler gün yüzüne çıktı, çok hafif koyulaştı ama tuhaf görünüyor.

Eczane Babe cilt yenileyiciyi önerdi. Almayı düşünüyorum ama acaba aynı soruna başka çare bulan, kullandığından memnun kalan var mı, önce bi sorayım dedim.

Önerilerinizi bekliyorum...

selam canim benimkisi biraz batil inanc olucak ama söylemeden gecemicem benimde dedigin yerde lekelerim vardi tuaf görünüyordu son aylari tam orataya cikmisti annem dogum yaparken sanci cekince saclarini yüzüne sür yada unutursan dogumdan sonra saclarini yüzüne sür derdi bir baskasi da bebeginin cisini lekeli olan yere sür kirkki cikmadan söylemisti benim gecti insallah seninde gecer

sanırım pek leke sorunu olan olmamış

20 gün oluyor, babe aldım. hergün kullanıyorum. parça lekeler dağılmaya başladı, çil çil oldu. heralde bu şekilde azalıp geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…