Yardım lütfen, cam ocak hakkında

Arkadaşlar çok sağolun paylaşımlarınız için..Ben titiz biriyim, çizilmemesi imkansız olan şeyleri bile yıllarca sıfır çizikle kullanırım.O yüzden içim biraz rahat..Hem herşey eskiyor yıpranıyor zamanla ocak mı eskimeyecek..Ben sadece dijital olduğu için ısıyı ayarlayamam yemekleri pişirmeyi beceremem diye endişe ediyorum şimdi ama dediklerinize bakılırsa boşuna kuruntu ediyorum galiba :)

Birde başka bir topicte elektrikli ocaklar hakkında olumsuz bişey yazmışlar..Eğer ocağın üstündeki daireye tencereyi tamamen yerleştiremezsem ocak yanmıyormuş.Mesela küçük tencerede yemek pişirmek ya da cezvede kahve pişirmek imkansızmış. Böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar?

Konuya cevap verenlerden cam ocak temizliği çok kolay diyenler olmuş fazlaca :/
bende cam ocak aldım yenice, çizilir, bozulur diye ovmaya korkuyorum,leke kalır diye ıslak bezde kullanmamaya çalışıyorum. bebek gibi davranıyorum neredeyse ocağa :)
benim için pratiklik önemli, temizliği kolay diyen arkadaşlar, yol yöntem konusunda destek verir misiniz?

Canım ben cam ocak kullanıyorum siyahından ben aynen beyaz ocak gibi kullanıyorum köpüklü süngerle silip dduruluyorum o kadar ..a 101 den aldığım aspirin diye bi deterjan var o da çok kirliyse iyi oluyor ..sonra da mikrofiberle kuruluyorum su lekesi klamasın diye ama ben zaten mutfakta mikrofiber kullandığım için durulamayı da onunla yapıyorum iyice suyunu sıkıp kurulamaya gerek kalmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…