Yardım lütfen, cam ocak hakkında

tulipbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
378
2
96
İstanbul
arkadaşlar cam ocak almayı düşünüyorum ama çizilir mi ? kullanışlı olur mu ? gibi teredütlerim var.
sizlerden kullanan var mı , yada bu konuda bilgisi veya görüşü olan ?
yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben kullanıyorum tamamen cam olan elektriklilerden değil üstünde ocak altında cam olanlardan çok da memnunum diğerlerine gore temizlemesi çok daha kolay ...

ben de zaten elektrikli değil, üstü ocak altı cam olanlardan almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim
bu arada ilgilendiğin için teşekkürler darkblue

Bir yıldan fazladır cam ocak kullanıyorum ve çok memnunum. Siyah cam ve kesinlikle leke tutmuyor. O kadar çok yemek, süt vb. taşırdım, hiçibirisi kurumadı. Azıcık cifle hemen halloluyor. Tavsiye ederim.

Selam arkadaşlar,

Bende cam ocak aldım çeyizime ama sonra burada bi yorumu okuyunca gözüm korktu.Geri mi versem diye düşündüm..Gerçekten yemek yaparken ısıyı ayarlamak zor mu oluyor yemekler yanıyor mu?Tamamen cam almıştım ben elektrikli dijital filan..Sizce onu geri verip altı cam üstü ocak mı alsam yoksa normal ocak mı alsam yoksa hiç geri vermeyip bunu mu kullansam??Ay çok kararsız kaldım fikir verin lütfen..

Bir yıldan fazladır cam ocak kullanıyorum ve çok memnunum. Siyah cam ve kesinlikle leke tutmuyor. O kadar çok yemek, süt vb. taşırdım, hiçibirisi kurumadı. Azıcık cifle hemen halloluyor. Tavsiye ederim.

Sizinki tamamen cam mı yoksa altı cam üstü ocaklılardan mı?Ay içime su serptiniz ama yinede tedirginim napayım sizce? :bbo:

benimde cam ocagim var ve cok memnunum,temizligi coook kolay,,tavsiye ederimyerimseniben

Arkadaşlar olumlu yorumlar gelince çok mutlu oluyorum yaa saolun :)

ben 2003 senesinde mutfagimi degistirdim ve onceki ocagim normaldi degisiklik yapinca cam ocak aldim,,ve keske diyorum daha once alsaymisim,siddetle tavsiye ederimyerimseniben

Bu arada edindiğim bilgileri de paylaşayım sizlerle..Başka arkadaşlara da danıştım.Onlarda cam ocaklarından çok memnunlar,öyle çizilme vs problemi yaşamamışlar hatta bir arkadaşımız tencere teliyle bile ovmuş çizilmemiş :)) Bunların bir temizleme spatulası varmış,onlardan edinsem iyi olacak :) Ayrıca dijital olanların tek kusuru yemeği gazlı ocaklara göre biraz daha geç pişirmesiymiş ama o da hiç sorun olmuyormuş.Bunları duydukça içim rahatlıyor.Paylaşımları için herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar :)

lpgli ve cam seramik kullananlar varmı peki
kendi mutfağım için öyle birşey sipariş ettim. elektrikliye pek gözüm kesmedi elektrik gider filan diye

bende on senedir falan cam ocak kullaniyorum.pisirmeside cok guzel.temizligi digerlerine gore daha kolay..

cam ocaktan kastiniz seramik ocaklarsa ben cok memnunum kullanisi kolay temizlemesi kolay cizilmesine gelince zamanla ne eskimiyorki kullandikca ufak tefek ciziklar olabiliyor dikkatli olmak lazim

Ben de 2,5 senedir cam ocak kullanıyorum ve çok memnunum.Çizilme olmuyor ve çok daha kolay temizleniyor.Tavsiye ederim kesinlikle..yerimseniben

canım ben bir ay kadar çok önceden beyaz eşya firmasında çalışmıştım.herkes bişey olmaz diyor ama evet bişey olmaz eğer titiz kullanırsan(tabi bi ocağa ne kadar titiz davranılır bilmem)tabiki normal ocaklar cok daha kullanışlı ve uzun ömürlü...cam ocakların yüzeyi seramik oluyo.bişey dökülünce anında silmen gerekiyo yoksa kuruyunca zorla siliyorsun ve çiziliyo ben bilgimi paylaşmak istedim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…