Arkadaşlar merhaba
öncelikle herkese hayırlı haftalar diliyorum.
hemen sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum ve inanın değerli bilgilerinize çok ihtiyacım var
ben 29 yaşındayım. kendimi bildim bileli regl düzensizliği yaşarım. bu evlendikten sonrada değişmedi. geçmiş dönemlerde 8 aya kadar regl olmadığım zamanlar oldu. fakat son 3 aydır düzenli bir şekilde regl olmaya başladım. 34 günlük periyotlarla hiç şaşmadan 3 ay tam gününde regl oldum. eşimde bende bebek sahibi olmayı çok istiyoruz. son regl tarihim 13/10/2012 idi. bu durumda benim 16/11/2012 tarihinde regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım.
eşim işi dolayısıyla geçtiğimiz ayı yurt dışında geçirmek zorunda kaldı ve iki regl dönemi arasında sadece bir kez birlikte olduk. o da 02/11/2012 tarihinde idi. 34 günlük periyoda göre o tarih benim yumurtlama günüm oluyor.
dün yani 18/11/2012 de ev kiti ile idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki tekrar yapmaya cesaretim yok. belirtilere gelince regl dönemimden bir hafta kadar önce hafif göğüs ağrım oldu. olmam gereken günden bir gün önce ve o gün şiddetli baş ağrılarım oldu ve yaklaşık 5 gündür sürekli sol gözümde seğirme var. bunların anlamı nedir bilmiyorum
regl dönemimi iki gün geçince yaptığım test negatif çıktı
lütfen bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?