• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen.. bir kez daha test yapmaya cesaretim yok :(

benım yasımda evlenmıssın sende bende sımdı 22 yasındayım ınsan ıstıyo bazılarına bakıyorum ılk geceden kalıyolar anlamıs deqılım sasırıyorum esın falan doktora gozuktumu hıc

eşimin hiçbir problemi yok

onun ilk evliliğinden bir oğlu var, 15 yaşında.
oda benim çocuğum onuda çok seviyorum ama bir çocuğumuz daha olsun çok istiyoruz..
bütün sorun bende :(

eşimin hiçbir problemi yok

onun ilk evliliğinden bir oğlu var, 15 yaşında.
oda benim çocuğum onuda çok seviyorum ama bir çocuğumuz daha olsun çok istiyoruz..
bütün sorun bende :(

ayyyy kıyamam canım yaaa uzulme allah buyuktur senın ne sorunun var o dahada kotu bu sefer kendı kendını yıyosundur sen sımdı

ayyyy kıyamam canım yaaa uzulme allah buyuktur senın ne sorunun var o dahada kotu bu sefer kendı kendını yıyosundur sen sımdı

benim kendimi bildim bileli regl düzensizliğim vardı

evlenmeden önce doktora gittiğimde yumurtalıklarımda kistler olduğunu söyledi
daha sonra kontrole gittiğimde kistlerin eridiğini bir problem olmadığını söyledi.
bebek yapmaya karar verdikten sonra gitmedim doktora
inatla bekliyorum :(

benim kendimi bildim bileli regl düzensizliğim vardı

evlenmeden önce doktora gittiğimde yumurtalıklarımda kistler olduğunu söyledi
daha sonra kontrole gittiğimde kistlerin eridiğini bir problem olmadığını söyledi.
bebek yapmaya karar verdikten sonra gitmedim doktora
inatla bekliyorum :(

nıye beklıyosun canım bole kendını strese sokucaqına bence bı doktora qozuk gecen bende annemın zoruyla qıttım bebıs ıcın deqıl benden az bıse kan gelmıstı o yuzden annem zorla doktora qoturdu meqerse bende kızarıklık olusmus buda yaraya yol acıyomus akıntın cok var rahatsız olmuyomusun dedı doktor bende oluyorum dedım fıtıl verdı onları kullanıyorum yanı doktora qıtmıcektım aslında annemın zoruyla qıttım ıyıkıde qıtmısım sımdı tedavımı goruyorum doktor bırda bana sen ck zayıfsın zayıf ınsanlar zor yumurtlar dedı yara gecınde bebıs tadavısıne baslıcaz sımdı :17::17::17:

nıye beklıyosun canım bole kendını strese sokucaqına bence bı doktora qozuk gecen bende annemın zoruyla qıttım bebıs ıcın deqıl benden az bıse kan gelmıstı o yuzden annem zorla doktora qoturdu meqerse bende kızarıklık olusmus buda yaraya yol acıyomus akıntın cok var rahatsız olmuyomusun dedı doktor bende oluyorum dedım fıtıl verdı onları kullanıyorum yanı doktora qıtmıcektım aslında annemın zoruyla qıttım ıyıkıde qıtmısım sımdı tedavımı goruyorum doktor bırda bana sen ck zayıfsın zayıf ınsanlar zor yumurtlar dedı yara gecınde bebıs tadavısıne baslıcaz sımdı :17::17::17:

aman canım o tarz yaralar ihmale gelmez dikkat et kendine.
inşallah bebiş için tedavide en kısa zamanda sonuçlanır, alırsın kucağına :)
çok geçmiş olsun..

bende sanırım önümüzdeki ay gidicem doktora böyle olmuyor :(

aman canım o tarz yaralar ihmale gelmez dikkat et kendine.
inşallah bebiş için tedavide en kısa zamanda sonuçlanır, alırsın kucağına :)
çok geçmiş olsun..

bende sanırım önümüzdeki ay gidicem doktora böyle olmuyor :(

doktorda ole dedı yara kansere yol acıyomus allah korusun :18::18::18: belkı qıtmeden bu ay hamıssındır sana bebısın suprız yapar canım :16:

doktorda ole dedı yara kansere yol acıyomus allah korusun :18::18::18: belkı qıtmeden bu ay hamıssındır sana bebısın suprız yapar canım :16:

:)) inşallah..

bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum bir bebeğim olmayacak diye.. evlat sevgisini Doğukan'ımda tadıyorum evet ama hem ona bir kardeş hem bize bir evlat daha olsa ne güzel olur.. bize ait bir parçanın büyüdüğünü görmek nasıl güzel bişidir kim bilir...

:)) inşallah..

bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum bir bebeğim olmayacak diye.. evlat sevgisini Doğukan'ımda tadıyorum evet ama hem ona bir kardeş hem bize bir evlat daha olsa ne güzel olur.. bize ait bir parçanın büyüdüğünü görmek nasıl güzel bişidir kim bilir...

heralde canım ya esım fabrıda calıstıqı ıcın gece evde olmuyo ole canım sıkılıyokı bı bebeq olsa ne quzel dıyorum her gece yastıqa basımı koyduqumda hayal edıyorum yaa :43::43:

Arkadaşlar merhaba

öncelikle herkese hayırlı haftalar diliyorum.

hemen sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum ve inanın değerli bilgilerinize çok ihtiyacım var :(

ben 29 yaşındayım. kendimi bildim bileli regl düzensizliği yaşarım. bu evlendikten sonrada değişmedi. geçmiş dönemlerde 8 aya kadar regl olmadığım zamanlar oldu. fakat son 3 aydır düzenli bir şekilde regl olmaya başladım. 34 günlük periyotlarla hiç şaşmadan 3 ay tam gününde regl oldum. eşimde bende bebek sahibi olmayı çok istiyoruz. son regl tarihim 13/10/2012 idi. bu durumda benim 16/11/2012 tarihinde regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım.
eşim işi dolayısıyla geçtiğimiz ayı yurt dışında geçirmek zorunda kaldı ve iki regl dönemi arasında sadece bir kez birlikte olduk. o da 02/11/2012 tarihinde idi. 34 günlük periyoda göre o tarih benim yumurtlama günüm oluyor.
dün yani 18/11/2012 de ev kiti ile idrar testi yaptım fakat negatif çıktı. o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki tekrar yapmaya cesaretim yok. belirtilere gelince regl dönemimden bir hafta kadar önce hafif göğüs ağrım oldu. olmam gereken günden bir gün önce ve o gün şiddetli baş ağrılarım oldu ve yaklaşık 5 gündür sürekli sol gözümde seğirme var. bunların anlamı nedir bilmiyorum :( regl dönemimi iki gün geçince yaptığım test negatif çıktı :(
lütfen bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

bende beklemediyim şuan sabır lazım :/

Back