Saç Rengi ve Saç Boyama yardım lütfeeenn

ecrinerenn

2DÜNYA ARASINDA ARAFTAYIM
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
334
7
slm kızlar. .
saçlarımı bir hafta kadar önce loreal sultan bakır boyadım, 15 cm kadar dilerim çıkmıştı 1 sene öncesine kadar sarısı üstüne siyah boya sürmüştür o akıp gitti kızıl yakın bir renk oldu.. bende sultan bakır aldım boyadım sonucu hiç beğenmedim dipler kutu üstündeki renk oldu ama Uçlar daha koyu kızıl gibi oldu ortalarda ana saçı di ama açılmadı 3 renk oldu resmen. canım sıkıldı bir kutu daha aldım ayrıca bir tanede okside aldım yine aynı sonuç. . dipler açık.. ortalar açık kestane.. uçları kızıl oldu.. ne yapacağımı şaşırdım.. hangi renk yaparsam düzelir kızlar kızıl yada dip rengi bakır farketmez ikiside olur şu 3 renkten nasıl kurtulabilirm kızıl yada bakır kullanan arkadaşlar yardimci olurmusunuz lutfen

Bende tarcın bakır boyadım dipleri tuttu uçları daha koyu olsu şimdide taktım lorealın ombresine bulursam yapıcam valla en azından kızılda bakıra karemele dönsün ucları ben öyle düşündüm ama sen üst üste boyamıssın.bide duydum kadarıyla loreal yıkadıkca rengi oturuoyomus

hangi markadan boyadin tarcin bakiri..akma oldumu peki?
Benmde dipler cok hosuma gitti ama olmuyor ki ayni renk illaki actirmakmi lazm ya..onuda istemiyorum saridan dondum o yuzdn kalcamda olan saclarim cenemde kestirdim acici yuzunden..tekrarlamak istemiyorum.. bir yolu olmali:)

Lorealın tarcın bakırını boyadım cnm dipleri daha cok tuttu uçları koyu kestane gibi oldu ama sanki yıkadıkca uçlarıda biraz açıldı bence bir ay falan dokunma saclarına akar biraz ama bakımda yap saclarına üst üste boyamıssın çünkü

Ayrıca burda okudum kadarıyla beyaz sabunda akıtıyomus boyayı bildimiz beyaz sabun bendedenicem ama sert ve yıprAtıcagı içinde bakımda yapmak sart

Ayrıca burda okudum kadarıyla beyaz sabunda akıtıyomus boyayı bildimiz beyaz sabun bendedenicem ama sert ve yıprAtıcagı içinde bakımda yapmak sart
Bende yesik zeytinyagli sabunu duydum ozellikle annem israr ediyor uclara sur yika diye ama kararsizim.. beyz sabunu yeni duydum tsklr cnm denicem ikisinden birini

Bak bunuda ben denicem sagol beyaz sabun işe yararmış ama sertlestiriyormuş bilgin olsun
Beyaz sabun sertlestiriyorsa eger zeytinyagli yesil sabunu dene bence annem hala bu sabunla yikar saclarini yumusattigini soyler.. boyasida cok guzel tutuyor. Bir bizimki abuk sabuk oldu cnm sıkılıyor boyle gezince bilen arkadaslar yardimci olsa keske..

demekki canım boya kalıntıları varmışki 3 renk oluşmuş siyah nekadar aksada kalmış demekki ..birazdaha koyu renk boyalar tercih et kestane tonları çok güzel kapatır...sürdüğün boya rengi yakın ton kullansan sonuç aynı olur ..istediğin rengin 1-2 ton koyusunu seçersen hepsi aynı renk olur

Zaten siyah ustune surdugum boya kapandi dibe yakin bir renk oldu.. tutmayan sacimin orta kisimlari orasi ana sac rengimdi dipler acildi ama ortasi acilmadi sasirdigimda bu zaten ikiside ayni renk ana sacm koyu kestane..siyah olan akmisti kizil oldu oda tuttu orta tutmadi.. ne sursem diye dusunuyorum burda yardim eden cokmus banada bir el atarsinz diye dusundum:)
Koyu istemedigim icin zaten bu renk aldm ama oda tutmadi.. tsklr cvp verdigin icin tutmazsa artk koyu yapicam buda cok yipratir saci ama napalim.

saçın fazla uzamış canım ondan dip kısımla ortası aynı tutmamış.. dipler saç derisine yakın olduğundan oradaki ısıyla daha çabuk açılıyor dolayısıyla orta kısıma diplerden önce sürmek gerekir böyle bir durumda sen böyle yapmadın sanırım doğru mu? bir de saçının güncel fotosunu atarsan daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.. =)

uclara surdum 10 dk kadar kaldi sonra dibe surdum..uclarda siyah oldugundn acilmaz diye dusundum uca surdum ilk acildi ama dipler kadar acilmadi isikta kutunun ustundeki resmn aynisi tuttu disari cikinca baya belli oluyor topluyorum sacimi bu yuzdn

işte bu yüzden diplerinizi çok uzatmadan boyanızı yapın diyor uzmanlar.. çok uzadığında üç kısıma ayırman gerekiyor çünkü işlemi senin durumunda mesela önce uç sonra boy en son diplerin boyanması gerekiyor.. ama resimde pek fark belli olmuyor açıkçası.. bir boyamaya daha tam olur bence.. zaten bir boyamada istediğin tonu tutturmak pek gerçekçi değil kuaförler bile zor yapabiliyor üzme kendini gayet hoş duruyor canım..

Pek boya tecrubem olmadigi icin nasil yapicagimi bilemedim kuaforede gitmek istemedim girince cikamiyorsn cunku.. bu resimde fazla belli degil aslinda saclari acinca serit gibi 3 parmak kadar siyahliklar bariz gorumuyor saclari duzlestirince daha da belli topluyorum hep 2 kez boyadim pek oynama olmadi renginde acaba sadece oksidanla boyasam acilirmi o koyu yerler..

canım onu hiç bilmiyorum denemedim açıkçası ama turuncumsu açılabilir üstüne küllü boyarsın belki olur ama yine aynı tonu yakalayamayabilrisin.. bir kuaföre gitmek lazım gibi bu durumda malesef..

canım onu hiç bilmiyorum denemedim açıkçası ama turuncumsu açılabilir üstüne küllü boyarsın belki olur ama yine aynı tonu yakalayamayabilrisin.. bir kuaföre gitmek lazım gibi bu durumda malesef..
Kizil buyu yada kizil kahve yap tutar diyorlar ama sasirsim ne yapacagimi kafam karisti iyice kizili cok seviyorum ama akiyor ve donmek zor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…