Saç Rengi ve Saç Boyama yardım lütfeeenn

kahve yada kestane tonları kullanman lazım kapatmak icin yada sen en iyisi bir kuaföre git halletsin ....sonrasında zaten evde boyarsın sacına uygun boyayla

kahve yada kestane tonları kullanman lazım kapatmak icin yada sen en iyisi bir kuaföre git halletsin ....sonrasında zaten evde boyarsın sacına uygun boyayla
Koyu olsun istemedigim icin bu renk yaptm bana acik renkler yakisiyor buda tutmadi bir tek kizili denemedim o yuzden aklim kizila gidiyor uclar kizil oldugu icin ona yakin bir renk yapmam lazm ama kizil konusunda
hicbir fikrim yok ne yapacagimi sasirdim 1 haftadir uygun bir renk ariyorum ama bulduklarimids cesaret edep uygulayamiyorum..
tsklr yardimin icin onerdigin renkleri dusunucem

Ya iyi bir kuaförde saçınının koyu kısımlarını açtırıp boyatacaksın istediğin bakır tonuna, ya da saçındaki en koyu renge boyayacaksın.

Ya iyi bir kuaförde saçınının koyu kısımlarını açtırıp boyatacaksın istediğin bakır tonuna, ya da saçındaki en koyu renge boyayacaksın.
Dipler gibi bakir yaptirmayi isterim ama acici kullandiklari icin kuafore gitmiyorum uclar gibi yaptircam mecbur ama renk ariyorum uclara yakin hangi renk olabilir..kzil kahve dusunuyorum bakalim boyayacm nasil bir ton cikicak merak ediyorum..tsklr ilgin icin

Saçının
Dipler gibi bakir yaptirmayi isterim ama acici kullandiklari icin kuafore gitmiyorum uclar gibi yaptircam mecbur ama renk ariyorum uclara yakin hangi renk olabilir..kzil kahve dusunuyorum bakalim boyayacm nasil bir ton cikicak merak ediyorum..tsklr ilgin icin
resmini paylaşırsan renkle ilgili daha doğru fikir verebiliriz.

Resmi ben görmemişim.6 ile başlayan 6.3,6.35,6.44,6.65 renklerinden hoşunuza gideni seçebilirsiniz.boya miktarını ilk boyamada bol tutmanızı ve 20lik oksidan kullanmanızı öneririm.
Cok tsk ederim cnm yardimci oldugun icin☺
saclarimi yesil sabunla yikiyorum bir kac gundur boyle bir renk cikti.. en azindan sanki biraz toparladi acildi saclarim.

Eklentiler

• 20150518_013738-1.jpg
    20150518_013738-1.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 48
X