CawreS Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2010 49 0 36 Avusturya 12 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi CawreS #1 kızlar ben esmer kara kaşlı kara gözlü bi bayanım..saçımı boyatcamm ama hangi renk karar veremedim..fikirlernize ihtiyacım var :S yardımm
kızlar ben esmer kara kaşlı kara gözlü bi bayanım..saçımı boyatcamm ama hangi renk karar veremedim..fikirlernize ihtiyacım var :S yardımm
CeYLo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2009 2.261 2 116 Muğla 12 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi CawreS #2 bence hiç boyatma canım
CawreS Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2010 49 0 36 Avusturya 12 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi CawreS #3 mecbur boyatcam canım ya..düğünüm var :S bu saç rengimde siyahlı kızıllı bişey..sevmiyom
sangs good girl gone bad ;) Kayıtlı Üye 25 Aralık 2009 1.135 1 116 - Yurtdışı 12 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi CawreS #4 ben esmerlere karamel tonlarını yakıstırıyorum canım
nessca Guru Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 592 1 296 İstanbul 12 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi CawreS #5 CawreS .!.: kızlar ben esmer kara kaşlı kara gözlü bi bayanım..saçımı boyatcamm ama hangi renk karar veremedim..fikirlernize ihtiyacım var :S yardımm Genişletmek için tıkla... palette 5.5 altın parıltılı çikolatayı deneyebilirsin sanırım.kaşlarının rengiyle saçının rengi arasında uçurum olmaz hem.boyayanlar beğeniyor bu rengi.zemuszemus
CawreS .!.: kızlar ben esmer kara kaşlı kara gözlü bi bayanım..saçımı boyatcamm ama hangi renk karar veremedim..fikirlernize ihtiyacım var :S yardımm Genişletmek için tıkla... palette 5.5 altın parıltılı çikolatayı deneyebilirsin sanırım.kaşlarının rengiyle saçının rengi arasında uçurum olmaz hem.boyayanlar beğeniyor bu rengi.zemuszemus