• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi yardım ltf.

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

esrak

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
33
0
286
İstanbul
merhaba

benim oglumda 3 yasında
herseyi deniyoruz ama malesef yapmamak için elinden gelen herseyi yapıyor.

günlerce tuvalette oturduk yinede anne yapamıyorum diye sızlanıyo.

napacam bilemiyorum artık bez bile yetmiyo kocaman herif oldu.

herkes de bilirsiniz bu durumda anneyi suclar bense sinirden catlamak üzereyim.

bana bir yol lütfen.

canım kendi yaşıtları varsa etrafta onlardan yardım alman çok işine yarar,ben büyük oğlumu alıştırırken çok zorlandım ama kardeşi kendiliğinden çıkardı bezini.
Yakın bir arkadaşın veya akraban varsa onun çocuğu vesilesiyle çabuk öğrenebilir.
İlk önce datta da dene (oturak) onun yanında sende otur.
Allah kolaylık versin çok zor bir dönem.

canım kendi yaşıtları varsa etrafta onlardan yardım alman çok işine yarar,ben büyük oğlumu alıştırırken çok zorlandım ama kardeşi kendiliğinden çıkardı bezini.
Yakın bir arkadaşın veya akraban varsa onun çocuğu vesilesiyle çabuk öğrenebilir.
İlk önce datta da dene (oturak) onun yanında sende otur.
Allah kolaylık versin çok zor bir dönem.

haklısın gercekten zor bir dönem
hem onun için hem benim için..
ama basaracaz inş.

esrak,
senin oglan tam bir sipa delikafadulden
herseyi biliyor ama çişe gelince "yapamayom anne" diyip cikiyo işin içinden...
çarşamba günü gidecegimiz yerde yakın yaşıtı var, bakalım orda biraz ugrasalim..
umarim sonuc verecek....

esrak,
senin oglan tam bir sipa delikafadulden
herseyi biliyor ama çişe gelince "yapamayom anne" diyip cikiyo işin içinden...
çarşamba günü gidecegimiz yerde yakın yaşıtı var, bakalım orda biraz ugrasalim..
umarim sonuc verecek....

evet canım ya tam sıpa...

beni delirtmek için ugrasıyolaelaelaelaelae

inş basaracaz ...

Benim oğlum da 3 yaşında...Ama benim ki ne oturağa oturuyor ne de tuvalete...Gerçekten bez dayanmıyor artık...15 gün sonra doğumgünü var.Ondan sonra kararlıyım...Başarıcam ben de:))Kızıma 2 yaşındayken 3 gün uğraşmıştım.Ne gece ne gündüz bez bağlamamıştım...Sadece sabır diyorum...Sana da kolay gelsin...

Benim oğlum da 3 yaşında...Ama benim ki ne oturağa oturuyor ne de tuvalete...Gerçekten bez dayanmıyor artık...15 gün sonra doğumgünü var.Ondan sonra kararlıyım...Başarıcam ben de:))Kızıma 2 yaşındayken 3 gün uğraşmıştım.Ne gece ne gündüz bez bağlamamıştım...Sadece sabır diyorum...Sana da kolay gelsin...

evet de nasıl basaracaz..

inş bakalım sanada lkolay gelsin

bir tuvalet sorunuyla basa cıkamıyoruz acaba digerleriyle nasıl basa cıkacaz

:(

valla benimde 3 nerdeyse 3.5 yaşında bi kızım var bi türlü başaramıyorum bezleyince yapıyo banada bi akıl kızlar

slm kızlar bu cocuklar gercekten cok akıllı ...
gecen gün bir arkadasa gittik hani bizimkide görecek özenecek ve bezi bırakacak
tam arkadasın oglu tuvalete girerken hadi oglum gel bak nasıl kolay dedik bize verdiği cevap ben zaten bezime yapıyorum neden bakayım oldu
delikafadulden

nasıl olacak bu iş ?????

kızlar ben pek bılemem bebek buyutmeyı ama
kucukken oturak lazımlıklar vardı
hani alıp gelıp salonun ortasında oturup yapmaya calısıyorduk
kaydirigubbakcemile3
ehehe onlarda alsanız ya yapıncaya kdr kalkmıcn ordan deyın
yapar,
zeytınyaglı yedırın bıde daha kolay olsun :))

Back