- 27 Mayıs 2017
- 16
- 3
- 86
- 32
- Konu Sahibi Earlgreytea
5 yıl süren ilişkiden sonra nisanlandik 8 ay oldu nisanlanali ben başka bir şehire atandım o şuan İzmir'de ben atandıktan az bir süre sonra babasi cezaevine girdi neyse 3 ay geçti üzerinden nişanlım zor bı hafta geçirmiş ama bana hiç birşey anlatmadı sorun oldu aramizda her şeyi sorun ettiğimi tartışmaktan sorunlardan sıkıldığını söyledi ve en zor zamanımda yanımda değildin deyip nişani bitirdiğini ama beni hala daha çok sevdiğini fakat aklındakilerin gönlünün önüne geçtiğini söyledi beni gördükçe yanında olmadığım aklına geliyormuş vs istemediğini söyleyip durdu peşinden koştum agladim yanına gittim görüşelim dedim görüştük ama sonuçta yine bişey demedi düzeltemiyorum deniyorum aklımdan çıkmıyor dedi 2 gün sonra aradı ve bitti ben evdekilerle konuştum sende git o konuş ailenle dedi vedalaşmak istedim seni görsem bile bişey değişmeyecek dedi ve bitirdi 1 hafta dahaa kostüm peşinden seni istemiyorum bitti dedi ve suçu annemle ablamın üzerine atıp git annenle ablana söyle iliskimi bitirdiniz de dedi ama soylediklerine ragmenbenim içimin yangını hiç dinmiyor nasıl atlaticam ben bunu