Yardim kizlarrr

Sema Aliyeva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
165
128
103
30
Kizlar ben hamile kalmak istiyorum. 7 aydir evliyim. Bu ay bi garip oldum ya. Yarin adet gunum.Ben sabahlari duz bagrsaktan atesimi olcuyorum 36.5 falan. Ama her aksam 37 geciyor. Bu ne demek ne var bende. Sabahlari bulantim da oluyor. Eger hamilelik varsa sabahlari neden ates yok. Anlayamadim gitti.

sabahları ölçtüğün ateş doğru çıkıyo. gün içinde ve akşamkiler yanlış. çünkü gün içinde yiyorsun içiyorsun dolanıyosun bunlar etkiliyo. kaç gün var adete

Test yaptim ablamla sanki cizgi gorduk ama tam emin degiliz. Bugun yataktan kalkmadan bagrsaktan ates olctum. 37 cikti. Dun gecede ruyama balik girmisti. Oda cocuk demekmis. Bilmiyon artik hadi hayirlisi. )
Allah herkesin evlat sahibi olmasını nasip etsin. Çizgi çok silik çıkmış olabilir cnku adetin iki gün olmuş gecikmeli. Bende bir senelik evliyim yeni dusunuyoruz bebisini olsun ama ilk denememizdi bekliyordum bende kendi rahmimi gordum bebek vardı ama bugünün husraaannn adet oldum

Test yaptim ablamla sanki cizgi gorduk ama tam emin degiliz. Bugun yataktan kalkmadan bagrsaktan ates olctum. 37 cikti. Dun gecede ruyama balik girmisti. Oda cocuk demekmis. Bilmiyon artik hadi hayirlisi. )
buraya da at cnım. inşallah hamilesindir.

Canim inshallah ruyan gercek cikar. Allah kismet eder.

Öncelikle hayırlı olsun diyelim inşallah hamilesindir...
Ben bagirsaktan ates ölçmeyi çözemedim nasil oluyor ki...?

Öncelikle hayırlı olsun diyelim inşallah hamilesindir...
Ben bagirsaktan ates ölçmeyi çözemedim nasil oluyor ki...?
Cok tesekkur ederim)) Sabahlari adetin 14 gununden baslayarak olcmen gerekiyor. Uyandikdan sonra yerinden kalkmadan bagrsaga yerlestirmen gerekiyor) benimde fazla bilgim yok ki) bildigim ısı yukselirse ovulasyon baslamistir. Ve hamileyken de ısı yukselir eger duserse hamile degilsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…