- 13 Ekim 2016
- 165
- 128
- 103
- 30
- Konu Sahibi Sema Aliyeva
-
sabahları ölçtüğün ateş doğru çıkıyo. gün içinde ve akşamkiler yanlış. çünkü gün içinde yiyorsun içiyorsun dolanıyosun bunlar etkiliyo. kaç gün var adeteKizlar ben hamile kalmak istiyorum. 7 aydir evliyim. Bu ay bi garip oldum ya. Yarin adet gunum.Ben sabahlari duz bagrsaktan atesimi olcuyorum 36.5 falan. Ama her aksam 37 geciyor. Bu ne demek ne var bende. Sabahlari bulantim da oluyor. Eger hamilelik varsa sabahlari neden ates yok. Anlayamadim gitti.
Adetim bugundu ama olmadi. Sabah atesi olctum 36.9 cikti canim.sabahları ölçtüğün ateş doğru çıkıyo. gün içinde ve akşamkiler yanlış. çünkü gün içinde yiyorsun içiyorsun dolanıyosun bunlar etkiliyo. kaç gün var adete
canım hamilelik var mıAdetim bugundu ama olmadi. Sabah atesi olctum 36.9 cikti canim.
Test yaptim cikmadi yaa ama supe ediyorum. 2 gun geciktim.canım hamilelik var mı
test yaptın mııTest yaptim cikmadi yaa ama supe ediyorum. 2 gun geciktim.
Test yaptim ablamla sanki cizgi gorduk ama tam emin degiliz. Bugun yataktan kalkmadan bagrsaktan ates olctum. 37 cikti. Dun gecede ruyama balik girmisti. Oda cocuk demekmis. Bilmiyon artik hadi hayirlisi. )t
test yaptın mıı
Allah herkesin evlat sahibi olmasını nasip etsin. Çizgi çok silik çıkmış olabilir cnku adetin iki gün olmuş gecikmeli. Bende bir senelik evliyim yeni dusunuyoruz bebisini olsun ama ilk denememizdi bekliyordum bende kendi rahmimi gordum bebek vardı ama bugünün husraaannn adet oldumTest yaptim ablamla sanki cizgi gorduk ama tam emin degiliz. Bugun yataktan kalkmadan bagrsaktan ates olctum. 37 cikti. Dun gecede ruyama balik girmisti. Oda cocuk demekmis. Bilmiyon artik hadi hayirlisi. )
buraya da at cnım. inşallah hamilesindir.Test yaptim ablamla sanki cizgi gorduk ama tam emin degiliz. Bugun yataktan kalkmadan bagrsaktan ates olctum. 37 cikti. Dun gecede ruyama balik girmisti. Oda cocuk demekmis. Bilmiyon artik hadi hayirlisi. )
Canim inshallah ruyan gercek cikar. Allah kismet eder.Allah herkesin evlat sahibi olmasını nasip etsin. Çizgi çok silik çıkmış olabilir cnku adetin iki gün olmuş gecikmeli. Bende bir senelik evliyim yeni dusunuyoruz bebisini olsun ama ilk denememizdi bekliyordum bende kendi rahmimi gordum bebek vardı ama bugünün husraaannn adet oldum
Inshallah canim tesekkur ederim. Bir ciksin belirtilerle birlikte paylasicamburaya da at cnım. inşallah hamilesindir.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤Merhaba.Ben hamile kaldim.artik 3 yil oldu evliligim. Buraya 7 aylik evliligimde yazmistim) inshallah sizde hamile kalmisinizdir.
Öncelikle hayırlı olsun diyelim inşallah hamilesindir...Test yaptim ablamla sanki cizgi gorduk ama tam emin degiliz. Bugun yataktan kalkmadan bagrsaktan ates olctum. 37 cikti. Dun gecede ruyama balik girmisti. Oda cocuk demekmis. Bilmiyon artik hadi hayirlisi. )
Cokk tesekkur ederim canimAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤
Cok tesekkur ederim)) Sabahlari adetin 14 gununden baslayarak olcmen gerekiyor. Uyandikdan sonra yerinden kalkmadan bagrsaga yerlestirmen gerekiyor) benimde fazla bilgim yok ki) bildigim ısı yukselirse ovulasyon baslamistir. Ve hamileyken de ısı yukselir eger duserse hamile degilsnÖncelikle hayırlı olsun diyelim inşallah hamilesindir...
Ben bagirsaktan ates ölçmeyi çözemedim nasil oluyor ki...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?