• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar

Vazelins güvenemiyorum yağlı ya daha çok çıkarmasından korkuyorum ovadril iyi gelir diyorlar ama recetesizse ondan alırım gidip, krem isimleri özellikle istiyorum ki eczane baya uzakta bize boşuna gitmis olmak istemiyorum elimde biseyler olsun en azından :KK43:

Anestol pomad, Sandoz firmasının, kaşıntıyı kesin kaldırır, lidokain içerir 9.75 Tl. Dermacuten jel, dimetinden maleat içerir, o da kaşıntıyı ve tahrişi alır, Santa Farma'nındır, 10.22 Tl. Fenistin jel, o da dimetinden maleat içerir, Glaxo Smith firmasının, o da 10 TL civarında. Bunlardan biri illâ ki vardır eczanede. Çok geçmiş olsun.

Anestol pomad, Sandoz firmasının, kaşıntıyı kesin kaldırır, lidokain içerir 9.75 Tl. Dermacuten jel, dimetinden maleat içerir, o da kaşıntıyı ve tahrişi alır, Santa Farma'nındır, 10.22 Tl. Fenistin jel, o da dimetinden maleat içerir, Glaxo Smith firmasının, o da 10 TL civarında. Bunlardan biri illâ ki vardır eczanede. Çok geçmiş olsun.
Anestol uyuşturan bir krem. Yani o bölgeleri biraz yakar ikk başta ama sonra kaşıntısı falan geçer.

Bilmiyorum Sanmıyorum ilk ağda da herkes te sivilcelenme olurmuş baya forum sitelerinde arastırdım ama çözüme yönelik hic bişey bulamadım
ilk defa yaptırdığında oluyo benimde olmuştu ..sonrakilerde bidaha olmadı..bepanten iyi gelir

Back