Bilmiyorum Sanmıyorum ilk ağda da herkes te sivilcelenme olurmuş baya forum sitelerinde arastırdım ama çözüme yönelik hic bişey bulamadımEnfeksiyon kapmis olabilir misin?
Jilet hic kullanmadım, evet ilk defaJilet kullandiysan hep normal
İlk defa mı ağda ile kıllarından kurtuldun?
Eczaneye danışın Pazartesi'ye kadar, durumu anlatın, krem verecektir.Jilet hic kullanmadım, evet ilk defa
Gecmis olsun. Sivilcelenme olur da kasinma+kabarma var diyosun oyuzden soyledim. Insallah hemen gecer.Bilmiyorum Sanmıyorum ilk ağda da herkes te sivilcelenme olurmuş baya forum sitelerinde arastırdım ama çözüme yönelik hic bişey bulamadım
Tesekkur ederim canım onuda bi arastırıyım ben yüzdeki sivilcelere çok iyi geldiğini duymustumKıllar yeni uzarken yapıyor öyle.
Enfeksiyon olsa ilk zamanlarda ortaya cikardi diye dusunuyorum. Kıl kokleri kanadigi icin daha cabuk yerlesirdi.
Ben sudocrem diye bi krem kullanıyorum cok sakinleştiriyor. Ne kasıntı ne sivilce ne kabarcık ne kızarıklık kalıyor. Zaten bebek pisik kremi ve bitkisel.
Kucuk kutusu 16 lira falan.
Mikrop kaptığınızı düşünüyorum zaten herkese aynı Ağdayı kullanıyorlarmış büyük ihtimal mikrop.
Rica ederim. Cildin sert olduğunda kıl oökleri dışarı çıkmakta zorlanır ve daha cok kaşıntı olur. Bence şimdi nemlendirici bir krem sür. Vazelin cok çıkarmaz yani ben hiç cıkardığını görmedim. Ama surmek istemiyorsan başka bir krem sur canim yumuşak olsun kollarin.Tesekkur ederim canım onuda bi arastırıyım ben yüzdeki sivilcelere çok iyi geldiğini duymustum
Vucut için nemlendirici bir losyon sürdüm şimdi haklısın, hadi sivilceleride gectim kaşınmasın yeter yahu insanların içinde bugün zor dayandım uyuz gibiRica ederim. Cildin sert olduğunda kıl oökleri dışarı çıkmakta zorlanır ve daha cok kaşıntı olur. Bence şimdi nemlendirici bir krem sür. Vazelin cok çıkarmaz yani ben hiç cıkardığını görmedim. Ama surmek istemiyorsan başka bir krem sur canim yumuşak olsun kollarin.
Acaba mantar gibi bisey mi oldu kiVucut için nemlendirici bir losyon sürdüm şimdi haklısın, hadi sivilceleride gectim kaşınmasın yeter yahu insanların içinde bugün zor dayandım uyuz gibi
Oda aklıma geldi ama mantara hic benzemiyo omuzumun sırtımın üst bölümü kızarık baya kabarık sivilce oluştuAcaba mantar gibi bisey mi oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?