• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
Kızlar iyi akşamlar, bundan 2 hafta önce temiz bir güzellik salonunda kol sırt bacak sir ağda yaptırdım kollarıma ve sırtıma ilk defa yaptırdım, ilk 1 hafta bebek cildi gibi purussuz çok memnundum 1 haftanın sonunda bir anda sivilcelenme oldu çok canım ve yanıyor aynı zamanda aşırı derecede kaşıntı var sırtımda ve kollarımda para kadar yer kalmadı kabarmadık desem yeridir, cildiyeye randevu aldım haftaya pazartesi için ama gercek anlamıyla dayanılıcak gibi değil kaşıntıdan duramıyorum bilseydim yaptırmazdım o kadar pişman oldum ki. :kızgın: Aranızda benle aynı sorunu yaşayan mutlaka vardır tecrubelerini nasıl gecirdiğini anlatıcak birileri çıkarsa çok sevinirim.

Dip not: pazartesiye kadar en azından eczaneden biraz da olsa hafifletici recetesiz ilaç biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim

Jilet kullandiysan hep normal

İlk defa mı ağda ile kıllarından kurtuldun?

Kıllar yeni uzarken yapıyor öyle.
Enfeksiyon olsa ilk zamanlarda ortaya cikardi diye dusunuyorum. Kıl kokleri kanadigi icin daha cabuk yerlesirdi.

Ben sudocrem diye bi krem kullanıyorum cok sakinleştiriyor. Ne kasıntı ne sivilce ne kabarcık ne kızarıklık kalıyor. Zaten bebek pisik kremi ve bitkisel.
Kucuk kutusu 16 lira falan.

Kollarına bepanten falan sür varsa hic krem yoksa nemlendirici vazelin falan sür yumuşarsa rahatlarsın bence.

Vazelins güvenemiyorum yağlı ya daha çok çıkarmasından korkuyorum ovadril iyi gelir diyorlar ama recetesizse ondan alırım gidip, krem isimleri özellikle istiyorum ki eczane baya uzakta bize boşuna gitmis olmak istemiyorum elimde biseyler olsun en azından :(

Mikrop kaptığınızı düşünüyorum zaten herkese aynı Ağdayı kullanıyorlarmış büyük ihtimal mikrop.

Ağda böyle şeyler yapıyor. Aniden çekildiği için sanırım. Ben de oluyor sürekli.
Batıklar falanda vardır bacaklarımda mesela.

Kıllar yeni uzarken yapıyor öyle.
Enfeksiyon olsa ilk zamanlarda ortaya cikardi diye dusunuyorum. Kıl kokleri kanadigi icin daha cabuk yerlesirdi.

Ben sudocrem diye bi krem kullanıyorum cok sakinleştiriyor. Ne kasıntı ne sivilce ne kabarcık ne kızarıklık kalıyor. Zaten bebek pisik kremi ve bitkisel.
Kucuk kutusu 16 lira falan.
Tesekkur ederim canım onuda bi arastırıyım ben yüzdeki sivilcelere çok iyi geldiğini duymustum

Tesekkur ederim canım onuda bi arastırıyım ben yüzdeki sivilcelere çok iyi geldiğini duymustum
Rica ederim. Cildin sert olduğunda kıl oökleri dışarı çıkmakta zorlanır ve daha cok kaşıntı olur. Bence şimdi nemlendirici bir krem sür. Vazelin cok çıkarmaz yani ben hiç cıkardığını görmedim. Ama surmek istemiyorsan başka bir krem sur canim yumuşak olsun kollarin.

Rica ederim. Cildin sert olduğunda kıl oökleri dışarı çıkmakta zorlanır ve daha cok kaşıntı olur. Bence şimdi nemlendirici bir krem sür. Vazelin cok çıkarmaz yani ben hiç cıkardığını görmedim. Ama surmek istemiyorsan başka bir krem sur canim yumuşak olsun kollarin.
Vucut için nemlendirici bir losyon sürdüm şimdi haklısın, hadi sivilceleride gectim kaşınmasın yeter yahu insanların içinde bugün zor dayandım uyuz gibi :63:

Vucut için nemlendirici bir losyon sürdüm şimdi haklısın, hadi sivilceleride gectim kaşınmasın yeter yahu insanların içinde bugün zor dayandım uyuz gibi :63:
Acaba mantar gibi bisey mi oldu ki

Back