- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
canım umarım hamilesindir 2 aylık hamileyim adet günümde aşırı ağrm oldu adet olacakmışım gibi olumsuz düşünme lütfen...acıkcası koprktum eger adet olmassam 3 4 gun bekleyeyım doktora gıtömeyı dusunuyporum ama olacakmısım gıbı karnımda altımda sancı var
koyuyorum acılmıyor
zaten karnımda agrımaya basladı bosa umıtlendım sanırım
valla her yerıme agrı gırdı ınanırmısıncanım umarım hamilesindir 2 aylık hamileyim adet günümde aşırı ağrm oldu adet olacakmışım gibi olumsuz düşünme lütfen...
sız erken almıssınız kucagınıza hayırlı ugurlu olsun ;:)sıkıntı yapma kendine.. sakince bekle bende hep adet olcam zannettim ama bebiş süpriz yaptı bana.. Birde düğnüme daha var 4 aralıkta :)
sız erken almıssınız kucagınıza hayırlı ugurlu olsun ;:)
kızlar atık heycandanmıdır adettenmıdır bılmıyorum kasım kasım kalsıldım her yerde agrı sıkıstrdı valla :)
olsun erken cocuk ıyıdır bıde basta ıstemedık esım askere gıttı 1 aya kalamz sımdıde beklıyrz boyle :)Bizim biraz erken oldu canım , planlı bişi değildi nikahımız olmustu 11 eylülde 16 eylülde gebe kalmısım :)
olsun erken cocuk ıyıdır bıde basta ıstemedık esım askere gıttı 1 aya kalamz sımdıde beklıyrz boyle :)
allahın ısıne karısmıcan demek kı :)
İnşallah canım dualarım tüm anne olmak isteyenlerle birlikte :* Kan testi herşeyin en net cevabı canım yakınsan bir acile gidip kan testi yaptır.valla her yerıme agrı gırdı ınanırmısın
3 aylık adetımı hesaplattım netten 15 olmam gerekıyrmus tekgecen ayınkını hesaplatınca 17 sı yanı bugune dıyor eger oyleyse ıkı gın ecmıs ustunden bekleyeyım dıyorum olursam olurum olmassada napalım hayırlısısenınde melegın hayırlı ugurlu olsun canım saglıklı al kucagına ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?